Skocz do zawartości

Dużo Was tam jest?

Jaskier
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z Torunia nie jestem no ale ze mialem tam 2 lata dziewczyne to mysle ze tez moge co nieco powiedziec :crossy:

1) Art Cafe - jak dla mnie najlepszy klubik w kuj-pom!!

2) Grakula - jak najbardziej mozna spedzic milo czas

3) No i oczywiscie na uczelnie UMK porozmawiac z pieknymi paniami!! :icon_mrgreen:

3) No i oczywiscie na uczelnie UMK porozmawiac z pieknymi paniami!! :crossy:

hehehe :P czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :P ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :wink:

bo przeciez nie o kosmetykach :cool:

Hmmmm musimy jakieś wymyślić coby nie mówili, że Toruń bezpiecznym miastem :D :icon_mrgreen: :P

:crossy:

Bydgoskie hehehe :D

Edytowane przez Phantom_Trn

hehehe :cool: czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :D ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :P

bo przeciez nie o kosmetykach :crossy:

Bydgoskie hehehe :wink:

Ojjjj tam do bydgoszczy to pojedziemy porozrabiać :icon_mrgreen: do Kasi :crossy:

:D

Ojjjj tam do bydgoszczy to pojedziemy porozrabiać :icon_mrgreen: do Kasi :crossy:

:D

W sumie to ja w Bydzi to sie z kolegami na Fordońskiej ustawie :crossy: na małe co nieco :wink: ^^

czyli na to co Tygryski lubią najbardziej :cool:

ale Kaśkę oczywiście również odwiedzimy :P

Edytowane przez Phantom_Trn

hehehe :P czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :crossy: ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :crossy:

bo przeciez nie o kosmetykach :D

No wiadomo nie mowie tu o kazdej. No ale podobno kazda kobieta na swoj sposob jest piekna!!

No a porozmawiac zawsze jest o czym tylko gorzej jesli ow dziewczyna zacznie mowic o madrosciach o ktorych ja nie mam zielonego pojecia i pozniej boli mnie tylko szyja od kiwania glowa :icon_mrgreen:

Phantom z ktorego roku jest Twoja Kawka?? A i jaka muzyke tworzysz bo pozwolilem sobie spojrzec w Twoj profil??

jezeli chodzi o Kawusie to seria K6 a jeśli chodzi o music to trance, house, clubb :D a osobiscie słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho :)

Ja tez poklikalem :bigrazz: Ale ciekawy jaki z tego procent idzie dla biednych rodzin :)

Ponoć to co klikamy czyli około 2000 tysi na razie ale kto to wie i sprawdzi.Nie myślmy o tym,róbmy TTTOOOO

:D :buttrock: :biggrin:

:cool: