Patryk g-dz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Z Torunia nie jestem no ale ze mialem tam 2 lata dziewczyne to mysle ze tez moge co nieco powiedziec :crossy:1) Art Cafe - jak dla mnie najlepszy klubik w kuj-pom!!2) Grakula - jak najbardziej mozna spedzic milo czas3) No i oczywiscie na uczelnie UMK porozmawiac z pieknymi paniami!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie ma takich dzielnic z NAMI :P :crossy: :cool: Hmmmm musimy jakieś wymyślić coby nie mówili, że Toruń bezpiecznym miastem :crossy: :icon_mrgreen: :D :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) 3) No i oczywiscie na uczelnie UMK porozmawiac z pieknymi paniami!! :crossy: hehehe :P czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :P ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :wink: bo przeciez nie o kosmetykach :cool: Hmmmm musimy jakieś wymyślić coby nie mówili, że Toruń bezpiecznym miastem :D :icon_mrgreen: :P :crossy: Bydgoskie hehehe :D Edytowane 18 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 hehehe :cool: czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :D ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :P bo przeciez nie o kosmetykach :crossy:Bydgoskie hehehe :wink: Ojjjj tam do bydgoszczy to pojedziemy porozrabiać :icon_mrgreen: do Kasi :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Ojjjj tam do bydgoszczy to pojedziemy porozrabiać :icon_mrgreen: do Kasi :crossy: :DW sumie to ja w Bydzi to sie z kolegami na Fordońskiej ustawie :crossy: na małe co nieco :wink: ^^ czyli na to co Tygryski lubią najbardziej :cool: ale Kaśkę oczywiście również odwiedzimy :P Edytowane 18 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 hehehe :P czy ja wiem czy takie piekne w sumie... polemizowałym :crossy: ^^ nie no żarcik... da sie porozmawiać ale czasami nie wiadomo o czym :crossy: bo przeciez nie o kosmetykach :D No wiadomo nie mowie tu o kazdej. No ale podobno kazda kobieta na swoj sposob jest piekna!! No a porozmawiac zawsze jest o czym tylko gorzej jesli ow dziewczyna zacznie mowic o madrosciach o ktorych ja nie mam zielonego pojecia i pozniej boli mnie tylko szyja od kiwania glowa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Hehe w sumie fakt prawda itp. :icon_mrgreen: bo najlepiej w takich momentach przytakiwac a potem tylko wybrac sie na pozadny masażżżż :crossy: oczywiście w wykonaniu pieknej asystentki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Phantom z ktorego roku jest Twoja Kawka?? A i jaka muzyke tworzysz bo pozwolilem sobie spojrzec w Twoj profil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Phantom z ktorego roku jest Twoja Kawka?? A i jaka muzyke tworzysz bo pozwolilem sobie spojrzec w Twoj profil?? jezeli chodzi o Kawusie to seria K6 a jeśli chodzi o music to trance, house, clubb :D a osobiscie słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Motoocyklici...nym-t75357.htmlPhantom zajrzyj tam i klikaj warto pomagać!!!! Sorki za zmianę tematu, ale jakoś tak mnie naszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Motoocyklici...nym-t75357.htmlPhantom zajrzyj tam i klikaj warto pomagać!!!! Sorki za zmianę tematu, ale jakoś tak mnie naszło :) juz wszystkie klikniete i załątwione... lubie pomagac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 juz wszystkie klikniete i załątwione... lubie pomagac :buttrock: Oki dzia jutro i pojutrze i każdego kolejnego dnia róbmy coś dobrego :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Panie moderatotor czemu nie nalicza licznik postów mi i moim kumplom :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja tez poklikalem :D Ale ciekawy jaki z tego procent idzie dla biednych rodzin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja tez poklikalem :bigrazz: Ale ciekawy jaki z tego procent idzie dla biednych rodzin :) Ponoć to co klikamy czyli około 2000 tysi na razie ale kto to wie i sprawdzi.Nie myślmy o tym,róbmy TTTOOOO :D :buttrock: :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi