Pablo1991 Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 to musi być regulacja gaźnika - przy każdej wymianie filtra na inny niż fabryczny trzeba go podregulowaćOdpalam bez gazu jak jest zimny i biore wajche od ssania nadol i jak pstryknie to wtedy odpalam.i odrazu gazuje zeby odskoczyla. Tez mam problem ze jak jest cieply i go zgasze to pozniej nie chce mi odpalic. Niewiem wlasnie czy jak go zgasze i jest cieply to mam go odpalac tak jak jest zimny ze ssaniem czy bez ssania z dodawaniem gazu czy bez gazu????Jeszcze mam problem bo mi akumlator szybko siada jak krece???Czy to moze byc wina slabego akumlatora czy tez ze za duzo krece albo jakies zwarcie jest i mi siada akumlator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 kłopoty z rozruchem wskazują na zbyt ubogą mieszankę, wkręć śrubkę od składu mieszanki o 0,5 do 1 obrotu (tylko zapamiętaj ile żeby później móc powrócić do poprzednich ustawień) i spróbuj odpalić - powinno być lepiej. Zagrzany silnik powinien odpalać bez ssania i bez gazu (mi na ubogiej mieszance odpalał ze ssaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi