zloty Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 http://bikepics.com/members/ikar/ narazie tyle fotek zrobie wiecej jak pojde do garazu; ) pozdrawiam i nie moge sie doczekac pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 gratulacje ) i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jak na pierwszy sprzęt to bardzo fajna maszynka :crossy: Życzę zadowolenia i bezawaryjnego użytkowania :cool: pozdro Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Czolem! A witamy na 4um Mistrzu :crossy:.Oby maszynka sluzyla tak wiernie, jak ta beczka kumplowi :cool:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zarejestrowałem masyzne po kilku godzinym czekaniu; ) blaszka już jest, ale w trasie i tak nikomu nie uda sie zobaczyc numerów; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Pogratulować zakupu, :crossy: życze dużo radochy z jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) I ja się jeszcze nie wypowiedziałem!!!! Więc:po pierwsze - nie śmigaj póki jej nie opijemy :flesje:po drugie- beczka spisała się wzorowo (dzięki za użyczenie)po trzecie - kijowe te zdjęcia (Zbyhu zmień telefon:P)a poważnie to gratuluje, sprzęcik fajny, wrzuć konkretne foty i zapodaj datę "ochrzczenia"Pzdr i szerokiej ;) Edytowane 26 Lutego 2008 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ile dales ? :evil: Ile jedzie ? :wink:Hahah zart, ale szykuj sie na takie pytania :wink:Fajna:) Kolor jak moja tylko ze moja troche mlodsza.Czerwone sa najszybsze :PGratki ;) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czerwone sa najszybsze :)Gratki ;) :buttrock:Może i najszybsze o ile nie ma w pobliżu niebieskich :P...widziałeś kiedyś zapier...... niebieski motong?? Nie? ... bo one tak szybko jeżdzą hahahahPzdrZłoty wrzuć jakie fajniejsze fotki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czolem! No, niebieskie motongi to najszybsze kombajny jakie ziemia nosila. Nie sadzisz Ynciol :flesje:? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Czolem! No, niebieskie motongi to najszybsze kombajny jakie ziemia nosila. Nie sadzisz Ynciol :P? Pozdro :banghead: pytanie..... bluebike rulezzzzzzzzz ale kombajn to słabe określenie , raczej raieta :) podobno NASA chce malować wachadłowce na niebiesko żeby szybciej śmigały :biggrin: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi