Gadimex Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) WitamJak w temacie. Buty są totalnie NOWE. Mają metki i pudełko. Miały być dla mnie, ciocia przywiozła, ale okazało się, że się pomyliłem w numeracji. Rozmiar US9 , to jest 42 , (a ja mam 43). Kolor szaro czarny. Czerwona wstawka w zelówce. Piękne. Może i dobrze, że na mnie za małe, bo ja bym ich pożałował w teren ...do opery, teatru i po domu to tak ...ale ubłocić coś takiego to zbrodnia. Cena: 800pln do negocjacji Wysyłka lub odbiór osobisty - preferowany. PozdrawiamNa wszelkie pytania chętnie odpowiem.Zdjęcia prześlę chętnym na mejla. [email protected] telefon 506 249 600 Zdjecie butów FOX do sprzedania Edytowane 16 Lutego 2008 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Uwaga NOWA CENA 780 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Uwaga NOWA CENA 750 PLN Zobaczcie sami ile takie same buty kosztują na Allegro : Takie same buty, identyczne, i jaka cena !!!! ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi