mmkawasaki Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 siema jestem tu nowy planuje kupno kdxa i nie wiem na co patrzec przy zakupie wiecie co tam zepsute czy cos na co wy byscie patrzeli jak byscie teraz kupywali kdxa dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 siema jestem tu nowy planuje kupno kdxa i nie wiem na co patrzec przy zakupie wiecie co tam zepsute czy cos na co wy byscie patrzeli jak byscie teraz kupywali kdxa dzieki za odp Sprawdza sie to co w każdym motorku. Widze, że jesteś nowy na forum, ale użyłbyś najpierw wyszkukiwarki, a później zakładał temat. A o kupnie było troche tematów... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sprawdź zawór wydechowy, praktycznie w każdym KDX'ie jest rozwalony, może nie tak.... jest to bardzo wadliwa cześć tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sprawdź kompresje. Jeśli bedzie wynosić poniżej 10 to czeka KDXa wymiana tłoka :clap: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmkawasaki Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 dzieki ale co jeszcze tam sprawdzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jak będzie poniżej 8atm to będzie do wymiany. Jest to dolna granica podana przez producenta i tak też jest w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Po pierwsze zapoznaj się z tym: http://www.motox.com.pl/index.php?option=c...id=31&Itemid=74 Druga sprawa to użyj forumowej wyszukiwarki: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=Search&f=1 Po trzecie poczytaj temat poświecony KDX owy temat znajduję się na tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmkawasaki Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 dzieki i sory ze nie poszukalem dokladnie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi