KUBAS007 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Wiec mowie odrau ze szukalem i wogole czytalem tematy.Mam pytanie jest sytuacj chce kupic motor sprowadzony z holadni ale ma juz wsyztko w polsce porobione czyt. przeglad tlumaczenia i skarbowke.Czy jest cos jeszze potrzebne czy moze jest jakis haczyk w tym. Teoretycznie motory z holandi sie ciezko rejestruje no bo tam nie ma dowodow a jeszcze teraz po tych zmianach zrsezat ja wogole w kwesti prawa to sie wogole eni znam. pomozcie mi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 motor? od pralki?? jesli chodzi o tą rejestracje motoroweru to bylo to wiele razy i cos mi sie zdaje ze tlumaczylem jak to jest z tymi umowami poszukaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Teoretycznie motory z holandi sie ciezko rejestruje no bo tam nie ma dowodow Co rozumiesz pod pojęciem motor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Teoretycznie motory z holandi sie ciezko rejestruje no bo tam nie ma dowodow Co rozumiesz pod pojęciem motor? o motorower mu na pewno chodzi, tak w ogole to dowody juz są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Tak chodzilo mi o motorower ale juz niewazne to jes nieaktulane bo ten moto co chialem kupic odpada, ale dziki za odpoweidzi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi