Kriso Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A zaczęlo się tak niewinnie!Prawda Kriso?Jeszcze rok temu było spokojnie i cichutko a teraz?Wspaniale i żywo!Myślecie jak tu zime przetwać bo mnie juz martwi że nie będzie można pojeździć. A no było tak niewinnie :evil::) ale dobrze... wiech wiedzą wszyscy jak się ludzie potrafia bawić i zgrać... chociażby na forum... choć trza by w realu więcej spotkań wykombinować... może być całkiem miło... :P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nooooo.....byłam niebieskim GS.... jak fajnie że się odezwałaś :evil: bo ja tak sobie śmigam sama :cry: tu i ówdzie a z ekipą to dużo przyjemniej!!!! Koniecznie musimy się spotkać...może uda się na zlocie gdzieś odnależć. Ojeju.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nooooo.....byłam niebieskim GS.... jak fajnie że się odezwałaś :evil: bo ja tak sobie śmigam sama :cry: tu i ówdzie a z ekipą to dużo przyjemniej!!!! Koniecznie musimy się spotkać...może uda się na zlocie gdzieś odnależć. Ojeju.... :P Trzeba było wcześniej się odezwać na forum to byśmy nie raz się zabrały z naszymi laleczkami i pojeździły.Prawda Aniu?Sylwek jedź z nami w piatek!!!!!Dobra ekipa to podstawa dobrej zabawy. Zobaczysz zresztą sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 może uda się na zlocie gdzieś odnależć. Ojeju.... ______________________________ mysle sobie ze my ludzie z tego naszego malego szczecina i 4 UM sie znajdziemy bo nie widze inaczej jak to ze bedziemy naZLOCIENCU szyscy razem W JEDNEJ KUPIE BO KUPIE NIKT NIE PODSKOCZY oczywiscie nie wykluczam a wrecz zapraszam do naszej paczki innych ludzikow KTORZY W KULTULARNY SPOSOB POTRAFIA SIE DOSTOSOWAC DO NAS/puszczanie bakow,picie mleka ,palenie czarownic mile widziane/ pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ale ja pracuję w piątek ;( a o której wyjeżdżacie w piątek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Trzeba było wcześniej się odezwać na forum to byśmy nie raz się zabrały z naszymi laleczkami i pojeździły.Prawda Aniu? Prawda prawdziwa!Buziaki Lafiryndy. Towarki spakowane na DŻAMPRĘ piątkową? a kto nie jedzie na Zlocieniec to "mięki pisior" A dzis zbiórka o 16 na Jasnych Boniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 na Jasnych Błoniach???? To tam też się spotykacie :? a ja myslałam że Wały to miejsce spotkań.....kurcze człowiek to całe żecie się czegoś uczy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ale ja pracuję w piątek ;( a o której wyjeżdżacie w piątek????? My tzn Szachior i ja o 12:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie ma szans na piątek :evil: ja napewno będę mogła jechać w sobotę....to napisz, jak będę mogla Was poznać, a jeśli bym mogła to może bym się rozbila gdzieś niedaleko was,bo ja sama będę jechać prawdopodobnie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie ma szans na piątek :evil: ja napewno będę mogła jechać w sobotę....to napisz, jak będę mogla Was poznać, a jeśli bym mogła to może bym się rozbila gdzieś niedaleko was,bo ja sama będę jechać prawdopodobnie :cry: Poznasz odrazu bo wszysy maja takei same koszulki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 męczy dusza jestem sorrrrryyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Czołem wszystkim. Czy w piątek ktoś leci na Złocieniec troszke później niż w samo południe? Wyjazd o 12.00 to dla mnie za wcześnie, a samemu smutno. Moż ktoś planuje wyjazd do Złocieńca w piątek około 15-16 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nie ma szans na piątek ja napewno będę mogła jechać w sobotę.... Nie bój, w sobotę też jedzie ekipa ze Szczecina, także możesz od razu się tu podłączyć. A tak w ogóle, to teraz nastapi seria wścibskich pytań, z której częsci Sz-na jesteś? długo jeżdzisz? i dlaczego dopiero do nas dotarłaś? :evil: :P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Moż ktoś planuje wyjazd do Złocieńca w piątek około 15-16 Niedźwiedź ja z Michalem bedziemy lecieć okolo 16-17 i myslę ze w tych okolicach spotykamy sie na Walach i stantąd wyjazd. męczy dusza jestem sorrrrryyyyyyyTy meczydusza, przyjedź dzis na Blonia pogadamy i sie umówisz z ludzikami, którzy jadą w sobote - wiem , że Vidlak, Vizka z Majorem si3wca i jeszcze paru motozakręconych A tak w ogóle, to teraz nastapi seria wścibskich pytańTy ciekawskie jajo, uspokuj mi sie tam. I baczność w skarpetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ty ciekawskie jajo, uspokuj mi sie tam. I baczność w skarpetkach Taa jest!!! Ale ja tylko tak trochę, bo ze mnie to taka wścibska Vizka :evil: A tak poza tym to jestem dziś na boso! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi