Nitomen Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jesli ktos nie jest zalogowany na HS a czyta to forum , to w Piatek zegnamy naszego kolege Yossariana 29.04 mial wypadek , nie mial szans w starciu z busem za ktorego kolkiem siedzial pijak... zostawil zone i dwoje dzieci..... Spotykamy sie o 7:45 na walach , pogrzeb na cmentarzu glownym o 8:30 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Poprawka, pogrzeb we wtorek 10 maja o 13ej na cmentarzu centralnym. Zbiórka moto na Wałach o 12.15, wjazd na cmentarz 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Serdecznie zapraszamy wszystkich motocyklistów ze Szczecina i okolic! Zapraszamy wszystkich serdecznie! a tutaj link wydarzenia, dla tych z was, którzy korzystają z facebooka!http://www.facebook.com/event.php?eid=173497149375151 Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Tak sobie poczytałam ostatnio nowe forum i jazdy jakie tam się działy to jakaś dziecinada z pomyłką jest ... qrcze tutaj nigdy nie było takich jazd, kłótni, zatargów i napiętych sytuacji.Czasami żałuję że nie pozostaliśmy paczką znajomych, bez rozszerzania tego na całe województwo, nie mam na myśli żeby się zamknąć na innych nowych itd, ale była taka fajna paczka i się rozpadła... Dobrze że jeszcze parę osób pamięta ten adres i zagląda tu...Szkoda tylko że nie może już być tak jak kiedyś, ale taka kolej rzeczy, świat się zmienia a my za nim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ale była taka fajna paczka i się rozpadła... Dobrze że jeszcze parę osób pamięta ten adres i zagląda tu...Szkoda tylko że nie może już być tak jak kiedyś, ale taka kolej rzeczy, świat się zmienia a my za nim.. Wcale się nie rozpadła bo spotykamy się imprezujemy, wyjeżdżamy nad jezioro i "ciepłe pączki" dalej tylko w trochę okrojonym gronie. Do zobaczyska na JUNAKU jak zwykle w doskonałym humorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Jak zobaczyłam co się tam dzieje, to nie mogłam własnym oczom uwierzyc... Ręce mi opadły... A miało byc tak fajnie, pięknie... Co za dużo, to nie zdrowo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Szczecinianie, bede w Polsce, w rodzinnym Szczecinie na troche ponad tydzien liczac od 1 lipca. Mialby ktos pozyczyc jakies moto w okolicach 600tki? Najlepiej nic nowego, jedynie byle byl wazny przeglad i wazne ubezpieczenie. Nic wielkiego i nie dluzej niz tydzien, jesli ktos ma moto w garazu, to moze zarobic pare groszy, moge zostawic konkretny depozyt. Rodzaj moto raczej nie istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Wcale się nie rozpadła bo spotykamy się imprezujemy, wyjeżdżamy nad jezioro i "ciepłe pączki" dalej tylko w trochę okrojonym gronie. Do zobaczyska na JUNAKU jak zwykle w doskonałym humorze. Tylko mnie nikt nie powiadamia, nie zaprasza, nie zabiera i nie dzwoni :evil: :evil: :evil: A z Junakiem to jeszcze nie wiem jak będzie w tym roku, bo będę po zabiegu :angry: Nikt nie pamięta o małej Majeczce i jej R6-tetce :PPPP :crossy: Jak zobaczyłam co się tam dzieje, to nie mogłam własnym oczom uwierzyc... Ręce mi opadły... A miało byc tak fajnie, pięknie... Moze jak zaczniemy tutaj częściej zaglądać to jakaś wspólna faza znowu powstanie :)Co za dużo, to nie zdrowo! :D Edytowane 22 Maja 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 A z Junakiem to jeszcze nie wiem jak będzie w tym roku, bo będę po zabiegu :angry: Nikt nie pamięta o małej Majeczce i jej R6-tetce :PPPP :crossy: A co Ci, gdzie Ci i w jakim celu będą Ci wsadzać ???A tak poza tym to nawet ostatnio obgadywaliśmy Cię :icon_razz: w dobrym tego słowa znaczeniu.PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 A co Ci, gdzie Ci i w jakim celu będą Ci wsadzać ???A tak poza tym to nawet ostatnio obgadywaliśmy Cię :icon_razz: w dobrym tego słowa znaczeniu.PZDR!!!Ojjj dwie ósemki bede usuwała chirurgicznie, wiec raczej z picia nici :(No popatrz, obgadują ale jak się odezwać to już ciężko :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ojjj dwie ósemki bede usuwała chirurgicznie, wiec raczej z picia nici :(No popatrz, obgadują ale jak się odezwać to już ciężko :PPP Ojjj no to powinnaś tym bardziej usta przepłukiwać jakimś wysoko procentowym alkoholem żeby się nie paprało :icon_razz: A odezwać się ciężko bo sie nie ma numeru telefonu.PZDR i do zobaczenia na junaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 My również będziemy na Junaku.Do Zobaczenia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Ojjj no to powinnaś tym bardziej usta przepłukiwać jakimś wysoko procentowym alkoholem żeby się nie paprało :icon_razz: A odezwać się ciężko bo sie nie ma numeru telefonu.PZDR i do zobaczenia na junakuNo i popatrz Konrado, wykrakałes ;)Oszukałam przeznaczenie, przełozyli mi zabieg o tydzien czasu :DWiec do zobaczyska wieczorem ;)Ps. mój numer Ci napisze markerem na koszulce, co byś nie zgubił ;)) Edytowane 27 Maja 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 (edytowane) O ja je.... ten zlot mnie zabił :DDzięki Menele za zacną zabawę ;)Trójka Drombo :D Edytowane 29 Maja 2011 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Rolnik , Mikoch i Kondzio - same moto chlory :D p.s jade nad jeziorko :D , uroki pracy zmianowej :D Edytowane 30 Maja 2011 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi