Maja Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chwale sie chwaleeeeeeeeeee, zdalam prafko kat A za pierwszym razem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgpz Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to kiedy latamy? ;) co środa ok 18 przy fontannach urzedu miejskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chwale sie chwaleeeeeeeeeee, zdalam prafko kat A za pierwszym razem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: cieszymy sie razem z TOBA,gratulacje :clap: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 chwale sie chwaleeeeeeeeeee, zdalam prafko kat A za pierwszym razem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Eeeee no koleżanko gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Majka, gratki! Wypijemy dzis twoje i prawka zdrowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 dziekuje bardzo wszystkim :) teraz szukam motocykla, jakby ktos slyszal o Kawasaki ER-5 lub czyms podobnym w przystepnej cenie to prosze dac mi znac, bede wdzieczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) zapraszam na RzEPOWISKO 13-15 SIERPNIA-KRZEMIENNA okolice dobrej nowogardzkiej ,wiecej info na forum http://motofanatyk.pl/ Edytowane 20 Lipca 2010 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Widzę że administrator przywrócił historyczny wątek. Przyznać się czy to na wyraźną prośbę któregoś ze starych forumowiczy ??? PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Konrado, mi nic na ten temat nie wiaodmo.. przy okazji spytam: wybiera sie ktos gdzies na jakis zlot w najblizszym czasie?! Edytowane 27 Lipca 2010 przez whistler26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 W następnym tyg. dość duża ekipa jedzie do Niechorza, zlocik całkiem fajny no i przede wszystkim jest za śmieszne pieniądze a nie za 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Oooo :icon_biggrin: dzieki za info, a Ty tez sie wybierasz? ja bym chetnie w grupie polecial, tyle ze ja swoim koniem wiecej jak 100km/h nie polece.. :icon_rolleyes: wiesz moze czy i gdzie mozna sie dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja niestety nie lecę bo "weselić" się będę w Bielawie. Jak będę wiedział kto gdzie i kiedy leci to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ze niby Ty sie żenisz:> to gratki.. :clap: bede wdzieczny za info, jakbys pamietal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Już się raz żeniłem i jak na razie nie mam zamiaru robić tego drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no spokojnie, nie chcialem byc zlosliwy. Info czy zonaty czy nie w profilu niema wiec zgadywalem. Wiec milej zabawy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi