jantarski Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jantar , a teraz oglądnij naklejkę na butelke i powiedz czy w skład wchodzi alkohol etylowy, czy metylowy :D Alkoholu to ja nie uznaję, a jak już, sporadycznie to tylko metylowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 a toto nie od tego :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 przypominam , że warto by ruszyć tyłek na www.rajdpaluk.com .. my lecim, reszta wpisywać się i do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ino po siwietach stane sie wlascicielem MZ etz 250 , da rade w lesie :D nawet kapcie ma terenowe Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Kongratulaciones Rychu!!! Chyba się starzejemy bo prawie każdy po zabytku sobie sprawił. A co do rajdu to niestety jeszcze nie mam czym jechać, fazer rozebrany, zabytek bez odpowiedniej dokumentacji a jakiegokolwiek łenduro narazie brak. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgpz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 zmienie temat: za tydzien maja byc jakies targi na MTS-ie, czy ktos wie czy warto zajzec, bedzie cos fajnego czy jakas kihowa gielda lub jeszcze inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 hmmmm... no ja tez myslalam ze to jakas komercha, targi itd, ale z tego co wyczytalam na stronie organizatora to pare ciekawych rzeczy szykuja, przynajmniej jak dla mnie, rzecz gustu, wpisz w google 'moto show szczecin' i zapoznaj sie z programem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dzień dobry wszystkim. :notworthy: Pijackie mordy. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dzień dobry wszystkim. :notworthy: Pijackie mordy. :icon_razz: Pochwalony dobry człowieku. Oczekujemy Twego rychłego przybycia łikendowego celem spożywania napojów alkoholowych, no i w celu złożenia osobistych gratulacji w temacie wiadomym. Pozdrowienia dla Borasowej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dobra dobra ale spożywamy w piątek bo jak ostatnio spożywałem z wami w sobotę to w niedziele dopiero wieczorem mogłem wracać do domu :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dobra dobra ale spożywamy w piątek bo jak ostatnio spożywałem z wami w sobotę to w niedziele dopiero wieczorem mogłem wracać do domu :icon_eek: Hello Może spożyjemy w piątek i w sobotę :smile: Lubię błogi stan na drugi dzień :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgpz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 piszcie jak beda jakies impreski, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam Zapraszamy na jazdy próbne włoskimi motocyklami marki Beta. Do dyspozycji są : TRIAL EVO 290 2T, Enduro RR50 Racing , Mini Bike Super Moto R125, Enduro ALP 350, Skuter Beta ARK LC. W związku z tym , że niektóre motocykle są bez prawa rejestracji (pełen wyczyn) nie można się nimi za daleko wypuszczać... ale za to jest jedyna okazja przetestować Triala, który jest u nas tylko do piątku!! Pozostałe motocykle zostają u nas na stałe. Po weekendzie dochodzi jeszcze enduro RR125! Wpadajta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) A teraz?? http://img509.imageshack.us/img509/7166/lastscanep.jpg SUPER ZE COŚ się dzieje ,wiec jak nie pojedziemy na TRZEBIATÓW to wpadniemy.pozdro wszystkim info zapodałem tez na www.jenikowo.pl ZAPRASZAM Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 w razie w w ten weekend jest www.rajdpaluk.com my lecimy w pt rano ok 8-9. trasa OFF ROAD. ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi