Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ino po siwietach stane sie wlascicielem MZ etz 250 , da rade w lesie :D nawet kapcie ma terenowe

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Kongratulaciones Rychu!!! Chyba się starzejemy bo prawie każdy po zabytku sobie sprawił.

A co do rajdu to niestety jeszcze nie mam czym jechać, fazer rozebrany, zabytek bez odpowiedniej dokumentacji a jakiegokolwiek łenduro narazie brak.

PZDR!!!

hmmmm... no ja tez myslalam ze to jakas komercha, targi itd, ale z tego co wyczytalam na stronie organizatora to pare ciekawych rzeczy szykuja, przynajmniej jak dla mnie, rzecz gustu, wpisz w google 'moto show szczecin' i zapoznaj sie z programem :)

Dzień dobry wszystkim.

:notworthy:

Pijackie mordy. :icon_razz:

Pochwalony dobry człowieku.

Oczekujemy Twego rychłego przybycia łikendowego celem spożywania napojów alkoholowych, no i w celu złożenia osobistych gratulacji w temacie wiadomym.

Pozdrowienia dla Borasowej rodzinki!!!

Dobra dobra ale spożywamy w piątek bo jak ostatnio spożywałem z wami w sobotę to w niedziele dopiero wieczorem mogłem wracać do domu :icon_eek:

Hello

Może spożyjemy w piątek i w sobotę :smile: Lubię błogi stan na drugi dzień :wink:

Witam

Zapraszamy na jazdy próbne włoskimi motocyklami marki Beta. Do dyspozycji są : TRIAL EVO 290 2T, Enduro RR50 Racing , Mini Bike Super Moto R125, Enduro ALP 350, Skuter Beta ARK LC. W związku z tym , że niektóre motocykle są bez prawa rejestracji (pełen wyczyn) nie można się nimi za daleko wypuszczać... ale za to jest jedyna okazja przetestować Triala, który jest u nas tylko do piątku!! Pozostałe motocykle zostają u nas na stałe. Po weekendzie dochodzi jeszcze enduro RR125! Wpadajta

SUPER ZE COŚ się dzieje ,wiec jak nie pojedziemy na TRZEBIATÓW to wpadniemy.pozdro wszystkim

info zapodałem tez na www.jenikowo.pl ZAPRASZAM

Edytowane przez generał