Nitomen Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 wpisz w google Moto ABC Moto- Akcesoria Inter-Motors Motocombo Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) wpisz w google Moto ABC Moto- Akcesoria Inter-Motors Motocombo u nas może nie az taki bogaty wybór, ale zawsze możesz wpaść i rzucić okiem. mamy też motuuuuuuury, częsci, serwis etc...... :D Moto-Klinika Szczecin ul.Wadowicka 2 71-392 Szczecin Edytowane 24 Lutego 2010 przez Redskin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzieki serdeczne za wszystkie namiary... Mam jeszcze jedno pytanko czy orientujecie sie moze czy w sczecinie mozna gdzies wypozyczyc przyczepke do przewozu motocykla?? Moze ktos ma swoja prywatna i moglby udostepnic na dzionek a nawet pól:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzieki serdeczne za wszystkie namiary... Mam jeszcze jedno pytanko czy orientujecie sie moze czy w sczecinie mozna gdzies wypozyczyc przyczepke do przewozu motocykla?? Moze ktos ma swoja prywatna i moglby udostepnic na dzionek a nawet pól:) Wszędzie tam gdzie wynajmują przyczepy. Mi od razu na myśl przychodzi punkt na ulicy Radosnej (?) W Podjuchach - dojazd pod górę na autostradę. TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzieki wielkie... Tak właśnie nieraz przejeżdżałem tamta droga jak jechałem do Szczecina i tak mi się kojarzyło ze tam jest taka wypożyczalnia ale nie bylem pewny czy maja tam takie do motorków... Lokalizacja tez super bo nie będę musiał sie tłuc przez miasto tylko od razu wylecę na trasę... Jeszcze raz dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dobra pijackie mordy, kto sie wybiera na maly ? melanrz http://1dzienwiosny.szczecin.pl/ Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Jak byłem na zlocie Bachusa w Zielonce, spotkałem Grześka ze Szczecina, który zapraszał nas na zlot do Szczecina, lub coś koło?. Wiem tylko, że jest to w pierwszy, lub drugi weeked maja. Prośba moja taka, czy może ktoś wie co jak i gdzie? Może jakiś link? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 a nie czerwca ? bo jedyny oficialny zlot w szczecinie to Junak na poczatku czerwca Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) W tym roku Junaka chyba nie będzie... Nic na razie nie słychać, na stronie chłopaków też nie ma żadnej informacji. Pożyjemy, zobaczymy! Edytowane 14 Marca 2010 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Bedzie ktos w Bagiczu ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To w Bagiczu są znów organizowane zloty bo ostatni raz byłem tam chyba w 2004r.??!! PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 jak do Bagicza wroca zloty to ja tam moge na wrotkach dojechac :D Ps. jak to nie ma Junaka, gdzie ja sie wytaplam w blotku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 W Polanowie jest błotko o najlepszej konsystencji, niespieralne z większości ubrań, jednym słowem doskonałe SPA, tylko dlaczego trzeba płacić za nie 70 zł??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 70 zł za dobrą zabawę w miłym towarzystwie i przy :flesje: a jak wiadomo - to jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Na pierwszy dzień wiosny jest otwarcie sezonu, ale to bardziej takie show samochodowe jest, ale pewnie jacys motocyklisci beda Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi