jantarski Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Normalnie nie wierzę, sprawdzam pocztę i widzę że ktoś się odezwał na forum. A z reguły było tak: " jaki tu spokój ?." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Spokój to tu był za długo, może uda się reaktywować stare klimaty. A tak zawiasem mówiąc to kur...cze pieczone śniegu trochę spadło i juz mnie to wkór.... denerwuje mnie to bo polatał bym chociaż troszeczkę tak pomalutku. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ojoj i ty Ryba tutaj zawitałeś :) Kondzio już niedługo, już niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ej, no weźcie... Taka fajna zima, a wy narzekacie... Mi się podoba, kuligi można fajne robić (duperelka mnie ciągle boli, Vałkę pewnie jeszcze też), mniej ludzi zawraca mi gitarę w pracy, bo mamy śliski próg ;), i takie tam... Na na na na... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 a ja proponuje narto/deskobranie dziś na gubałówce? ja po robocie cisnę sie wytarzać w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 właśnie rzuciłem okiem na tor w koszalinie :http://www.moto-park.koszalin.superhost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=136&Itemid=213 i okazało się że w sierpniu będą jakieś zawody dla zabytków. trzeba się nimi zainteresować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 kukuryku,najlepszego w nowym roku od GENERAŁA HI HI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 rowniez najlepszego General, dla i Ciebie i rodziny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 No Redu ja czekam tylko na choc znikome ocieplenie i ruszam z budowa sprzeta. Wiec jak najbardziej moge sie zainteresowac tymi zawodami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Redu, kiedy wypadają te wyścigi organizowane przez was?? Bo coś mi się przypomina, że mówiłeś o 26 czerwca, a w tym terminie chyba jest też Darłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kasik, a jaka to dla Ciebie różnica :D ty już będziesz wtedy pieluszki zmieniać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Darłowo odpuszczę na pewno, ale wyścigów nie, jeżeli bęzie ładna pogoda to na pewno ja też będę, Michał sprzęciorka szykuje i musi mieć kogoś do trzymania parasolki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybermisiek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 witam na forum. jestem tu od niedawna i ze szczecina. motorek nie ma kilometra przebiegu i za cholere nie ma jak go przetestowac.byle do wiosny tudziez odwilzy...:-) pozdrawiam i licze ze znajdzie sie ktos na wypady motorkiem z okolic szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 cyber , jes osobne oficialne forum motoszczecinian Halo Szczecin http://haloszczecin.com/forumphpBB3/portal.php Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Bo my tu nie lubimy nowych i wogole :buttrock: :P :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ofkors zarcik a to jak zwykle bylem ja misiek, tylko z konta malzonki :] CZy xero naprawil ruska? Bo mozna by kulig zrobic za nim moze ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi