misiekts Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 [...] w nowym sezon trza będzie totalnie odkurzyć stare klimaty... może nawet zreaktywować Kołchoz? hm? jakieś polatanki etc... ten sezon był przej**any.. Dobrze prawi, polac mu ! :) Jak najbardziej za, nawet moge byc Kolchoz Bikers Support :D Redu skonczymy zabawki to polatamy w dobrych klimatach :) bedzie mozna wlozyc stara skore ktora juz zdazyla sie na mnie obrazic milion razy za goretexy i znowu wozic ze soba kilo narzedzi :) Juz sie doczekac nie moge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Chłopaki, widzę, że postanowienia noworoczne już macie :D Do zobaczenia w czwartek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Chłopaki, widzę, że postanowienia noworoczne już macie :D Do zobaczenia w czwartek!! no to w czwartek 2. Kongres Klubów WC... :) Misiek... prosektorstwo jest bez sensu :) albo membeer albo nikt ;p po kongresie nr 3.(SER-Treffen) zaktualizuje się kołchoźniczą stronę (http://www.redskin.xtra.pl/) bo ona od 3lat nie ruszona... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) no to w czwartek 2. Kongres Klubów WC... :) jakieś polatanki etc... ten sezon był przej**any.. Tylko nie zapomnijcie zabrać na kongres paluszków solonych, wody mineralnej w szklanych butelkach no i radomskich oczywiście. Już się nie mogę doczekać !!!! Mam nadzieję że następny sezon będzie o wiele lepszy i w końcu znów polecę w jakimś rajdzie bo w tym roku to była jakaś istna masakra. A Tym którzy na kongresie nie będą życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!! PZDR!!! Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ubiory będą mieli wszyscy odpowiednie ;) więc klimacik będzie mieli odpowiedni na ten kongres :flesje: :buttrock: Już nie mogę się doczekać jutra :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzizas kur... ja pierd....... mam takiego kaca, że aż mnie telepie. Więcej z Wami nie piję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzizas kur... ja pierd....... mam takiego kaca, że aż mnie telepie. Więcej z Wami nie piję!!!!! A może to po kąpieli cię telepie :icon_razz: mnie przy oglądaniu tego wyczynu na fotkch też telepało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 impra i foty w pytkę! parę fotek z przeprawy rowerami z pobierowa na rewal poniżej : http://www.facebook.com/photos.php?id=185880127089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzizas kur... ja pierd....... mam takiego kaca, że aż mnie telepie. Więcej z Wami nie piję!!!!! Kondziu, ale do kiedy?? Dobra, dobra!! Było zarąbiście, nikt się nie zepsuł, nic się nie zepsuło (ze szczególnym uwzględnieniem moich kolan ;)) Kongres uważam za zamknięty! To co, do weekendu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To co, do weekendu?? Że niby grzecznie będziemy fotki oglądać?? Przy herbatce i murzynku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jasne! Zrobimy ognisko, spalimy kiełbaski, wypijemy piwko/winko/herbatkę, jak ktoś się rozpędzi i ciasto przyniesie, to też skonsumujemy. A potem zwalimy się przed jakiś ekran na oglądanie fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To ja mam genialnego pomysła :) Jeżeli utrzyma się śnieg to może połączymy to wszystko z kuligiem?? Michał weźmie Toykę to będzie czym cigać, trzeba tylko sanek załtwić. Tylko miejsce trzeba wymyśleć, może na Wołczkowie, tam gdzie był rajd Baja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No! I to mi się podoba, Wołczkowo i okolice mogą być, potem znajdziemy jakąś kwaterę po drodze na oglądanie fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Polecam Wolczkowo- Polana, robilismy tam kulig w niedziele i bylo super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi