bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 KKASIKja Cie naucze - nawet dziś........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 KKASIKja Cie naucze - nawet dziś........ :bigrazz: To namieszales :biggrin: Chyba Kasi na priv chciales info wyslac a poszlo na forum:)Własnie co sie stało że wszyscy zasnęli czy jak? Nie mam czego moderowac :icon_biggrin: A tak w ogóle kto ogłada Dakar?????Dzisiaj trzeci etap.Ja oglam na eurosport bo tam 30 minut relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) To namieszales :biggrin: Chyba Kasi na priv chciales info wyslac a poszlo na forum:) A to pieknych kobiet o pięknych imionach nie można publicznie zapraszac. Ups... co za niedyskrecja.Przepraszm Kasiu. Za chwile zaproszę cie prywatnie... Pozdrawiam wszystkie PanieA Wy chłopaki do boju. No i przede wszystkim ukłony dla szefowej (nie wiedziałem Gitta ze ty tu rzadzisz) bede posłuszny Edytowane 8 Stycznia 2007 przez bartel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Nie przesadzaj!:icon_twisted: Nie rządzę tylko moderuje a to różnica :biggrin: No ale fajnie ze sie pojawiles to sie cos ruszylo bo widze ze zastój się bardzo konkretny zrobił :clap: Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nie przesadzaj!:) Nie rządzę tylko moderuje a to różnica :icon_evil: No ale fajnie ze sie pojawiles to sie cos ruszylo bo widze ze zastój się bardzo konkretny zrobił :buttrock: Nie powiedziałem tego zlosliwie tylko zartobliwie - czasem musisz przymknac oczy na moje zarty (moga byc cięzkie), ale mysle ze jak sie poznamy to łątwiej Ci to przyjdzie Kasie przeprosilem i zaprosilem prywatnie (to tak w tajemnicy) hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ale tajemnica hihihiNo ja z Kasią tez jestem umowiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ale tajemnica hihihiNo ja z Kasią tez jestem umowiona:) No prosze , i Kasia chce sie umówić z nami wszystkimi? :icon_evil: Powiem Ci cos, myslalem że tu jest smutno, ale chyba się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No prosze , i Kasia chce sie umówić z nami wszystkimi? :icon_evil: Powiem Ci cos, myslalem że tu jest smutno, ale chyba się myliłem No wiesz kobiety tez się spotykają czasami:)A z tymi nudami to lepiej czasem zeby były niż żeby było za gorąco :buttrock: Dodam ci że wiele osób czyta co tutaj piszemy a nie piszą, bo [tu wstaw co chcesz]**pracują/czyszczą motocykle/pilnuja dzieci/oglądają filmy/czytają książki...W każdym razie każdy nie moze już doczekać się ciepłych dni zeby wsiąść i jechać w trase.Pisałam wczoraj o trasie Dobra-Bartoszewo czy ktoś jechał,ale widać jeszcze nie została wytestowana, po za mną i Profesorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pisałam wczoraj o trasie Dobra-Bartoszewo czy ktoś jechał,ale widać jeszcze nie została wytestowana, po za mną i Profesorem:) Nie bylo mnie tu przeszło 10 lat, czekam zeby poprzypominać sobie stare trasy, zobaczyc nowe, bo to miasto strasznie sie zmieniło a ludzi których znałem juz tu nie ma, kluby w których bywałem nieistnieja, wszystko się zmienilo zawialo melancholią czekam na słońce, wiosenny wiatr i nowych znajomych (no i jakąs nowa "kasie" (nie obraź sie wspaniala Kaaaaasiu)) hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ognista znajomośc się zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ognista znajomośc się zapowiada:) No ja myślepozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Kojarze trase Dobra-Bartoszewo, tez tam czasami jezdze na koniu, ale poboczem bo to nie kon mechaniczny :icon_mrgreen: Ale dla motocyklistow tez dobra trasa , tylko mi konia nie ploszyc !! :flesje: Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Hola! jak pewnie nie wiecie ja i makak mamy 100dnowke w najblizsza sobote, takze zastanawiamy sie czy znalazby sie ktos chetny by nas eskortowac pod hotel :) :D :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerman Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ho ho hojak zwykle trudne pytania :flesje:nie wiecie czy w szczecinie da radę zarejestrować yamahe dt 80 z zagranicy?? mam papiery do niej ale w nich jest że to motocykl o poj 79ccm.Wiele ludzi twierdzi, że takie sprzęty rejestruje się nie przedstawiając Briefu (ponoć wystarczy umowa)próbowałem u mnie w Goleniowie i odpada... proszą o briefWięc mogę spróbować w szczecinie :)A może wiecie w jakich stacjach diagnostycznych podchodzą do przegladow bardziej elastycznie niż u mnie ;) PozdroKayTecK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jakie masz papiery skoro nie masz Briefu :notworthy: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi