henio1986 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 GREEN nie wiem skąd ty sie urwałeś i nie wiem jakim talentem trzeba być aby to tak GŁUPIO ocenić!! :notworthy: Jak byś nie zauważył i jeszcze nie skumał to było coś więcej niż przejażczka a mianowicie ślub!! Jak napisała GITTA naraziłes sie jej i podejrzewam że nie tylko jej :notworthy: i na przyszłość takie teksty to sobie w BUTY wsadź (bedziesz wyższy :eek:) A TAK JESZCZE RAZ DO TEGO FILMIKU NO TO SUPER TAKIE ŻECZY PAMIETA SIE NA ZAWSZE I NAPEWNO MILE JE SIE UCZESTNIKOM WSPOMINA :biggrin::):flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Az sie lezka w oku kreci - super filmik! Rufusz, szacun, dzieki Tobie moglismy chociaz zasmakowac klimatu! Gitta i Szachcior - mocno, bardzo mocno spoznione zyczenia, ale jak najbardziej szczere! Szerokiej i bezpiecznej drogi zycia, zawsze razem! Ogromne buziaki od Kasi i ode mnie!! Zurki dwa + pies :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 film extra :) fajnie było sobie znów przypomnieć ślub i paradę gitty i szacha kurcze ale było odlotowo!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 zgadza sie, fajnie zmontowane, tez mi sie bardzo podobalo,film, jak i sama parada ;-) [ nawet sie na paru fotach odnalazlem ;-) ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A my wam po raz kolejny dziękujemy.Oczywiście pamiątki każdy z uczestników dostał lub dostanie jeszcze, bo wiadomie ze wszystkich w ostatnim czasie nie widzieliśmy.Aha filmik z muzyką otowrzył się, ale... przerywa muzyke jaky komp dostał czkawki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Po pierwsze - muzyka jest super poniewaz ja sama ją wybierałam!Po drugie - wszytko inne było świetne łacznie z balonikami a ty się po prostu nie znasz!Po trzecie - naraziłeś mi się!Czy coś potrzebujesz żebym ci wytłumaczyła jeszcze ?:) hle hle to sobie chlopak nagrabil :flesje: wlasnie sciagam filmik, zaraz sobie zobacze :) no to juz obejrzałem. Ale klimat ahhh czemu mnie tam nie bylo, szkoda :biggrin: Edytowane 6 Listopada 2006 przez si3wca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No no :clap: :clap: tylko dać temat a maszyna ruszyła :eek: :eek: Ja i tak przy swojm motocykl i baloniki to porarzka :crossy: :crossy: :crossy: :icon_biggrin: Do zobaczenia na jakimś zlocie,ognisku lub paradzie z balonikami.Mam trochę kilosów do Szczecina ale dam radę i podyskutujemt.P.Z.R dla GITTT i ŚŻĄCIORA :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Waaa ! Jaka zabawa... przemierzać Szczecińskie ulice... na Xt... nie wytrzymałem i ruszyłem opatulony we wszystko co znalazłem w szafie... i moją magiczną kamizelke. http://img120.imageshack.us/img120/2545/cimg5240aw0.jpg Ja chce lato... :icon_biggrin: 3mać się. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 :icon_rolleyes: :buttrock: :D a teraz cos na uspokojeniehttp://www.deviantart.com/deviation/42493189/dla pelnego efektu kliknij obrazek, zeby pokazal sie w calym rozmiarze.... czyste i nieskalane PIEKNO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 No no :D :D tylko dać temat a maszyna ruszyła :eek: :eek: Ja i tak przy swojm motocykl i baloniki to porarzka :lalag: :D :D :icon_mrgreen: Do zobaczenia na jakimś zlocie,ognisku lub paradzie z balonikami.Mam trochę kilosów do Szczecina ale dam radę i podyskutujemt.P.Z.R dla GITTT i ŚŻĄCIORA :buttrock: ja myślę rze wienkszom poraszkom jest tfoja otografia :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Waaa ! Jaka zabawa... przemierzać Szczecińskie ulice... na Xt... nie wytrzymałem i ruszyłem opatulony we wszystko co znalazłem w szafie... i moją magiczną kamizelke. http://img120.imageshack.us/img120/2545/cimg5240aw0.jpg Ja chce lato... :wink: 3mać się. ;) Mocna ta kamizelka ;) ... nie sadzisz, że aż za mocna. To tak jak byś sobie napisał jestem dawcą. Fakt może kiedyś pomóc (oby nie było takiej po3by), ale czy nieśmiertelniki by nie wystarczyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ja myślę rze wienkszom poraszkom jest tfoja otografia :bigrazz:Sorki :wink: :notworthy: :flesje: klawiatura nawaliła :bigrazz: .Ale już spokoloko.Dzięki VIDLAK :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A teraz......poniewaz niewielu z Was odwiedza temat KURS PIERWSZEJ POMOCY. A oto co ustalilismy (Sylwek i ja) z Pania dyrektor.... Sale mozemy miec za 25 zl/godzine w tym manekin GRATIS. Wiec jak rozdzielimy to na wszystkich to wyjda grosze (do 10 zl) :icon_mrgreen: Mamy dostarczyc liste osob uczestniczacych w kursie (dla orientacji, ile nas bedzie) i podac dzien (wtorek albo czwartek, byle po wyborach) i godzine. Mozemy tam byc do 20tej. I tu pytanie do naszej kadry szkoleniowej: ile nam czasu trzeba, zeby zapisac teorie i przcwiczyc praktyke? Jesli chodzi o teorie, to jesli ktos dalby mi notatki, to wydrukowalbym dla kazdego i byloby latwiej. Praktyka powinna byc taka, zeby kazdy mogl pocwiczyc na manekinie. Widze tu dwa wyjscia: albo pojdziemy szybciej i spedzimy tam 3 godziny albo rozlozymy to na dwa spotkania po 2 godz (albo po 1,5 godziny) NO TO ILU JEST CHETNYCH??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A teraz......poniewaz niewielu z Was odwiedza temat KURS PIERWSZEJ POMOCY. A oto co ustalilismy (Sylwek i ja) z Pania dyrektor.... Sale mozemy miec za 25 zl/godzine w tym manekin GRATIS. Wiec jak rozdzielimy to na wszystkich to wyjda grosze (do 10 zl) :flesje: Mamy dostarczyc liste osob uczestniczacych w kursie (dla orientacji, ile nas bedzie) i podac dzien (wtorek albo czwartek, byle po wyborach) i godzine. Mozemy tam byc do 20tej. I tu pytanie do naszej kadry szkoleniowej: ile nam czasu trzeba, zeby zapisac teorie i przcwiczyc praktyke? Jesli chodzi o teorie, to jesli ktos dalby mi notatki, to wydrukowalbym dla kazdego i byloby latwiej. Praktyka powinna byc taka, zeby kazdy mogl pocwiczyc na manekinie. Widze tu dwa wyjscia: albo pojdziemy szybciej i spedzimy tam 3 godziny albo rozlozymy to na dwa spotkania po 2 godz (albo po 1,5 godziny) NO TO ILU JEST CHETNYCH??? :buttrock: Aby przystąpić do Halo Szczecin będzie trzeba mieć aktualną książeczke szczepień i aktualny kurs pierwszej pomocy więc probajterzy zapisywać się. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Mocna ta kamizelka ... nie sadzisz, że aż za mocna. To tak jak byś sobie napisał jestem dawcą. Fakt może kiedyś pomóc (oby nie było takiej po3by), ale czy nieśmiertelniki by nie wystarczyły? Miała być mocna... pozatym nie wiem czy widziałeś http://img141.imageshack.us/img141/6793/ab...010297272nt.jpg Dlatego stwierdziłem że 18 lat to nie najgorsze lata... dopiero podbijam świat... Pozatym wole w niej jeździć w nocy bo czarny motocykl ciężko zauważyć... kilka sytuacji już miałem... kiedy serce w gardle siedziało... Jak taksówkarz zdesperowany chciał mnie skasować... Pozatym akurat tutaj też plus mama jest spokojna i zsiadając z mojego pegaza patrząc na komórke nie widze 20 nieodebranych połączeń jak to było za pierwszym razem po dostaniu prawka... :icon_biggrin: Pozatym jeżeli zalicze grożny wypadek ( odpukać ) może osoba która jechała zauważy co miałem na plecach... i dzięki temu uratuje mi życie... Pozatym sam arykuł o kamizelkach możesz przeczytać na interii. Tutaj wyszperałem dla Ciebie linki : http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/...yklistow,747669 http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/...ac-dawca,747659 A nieśmierltelnika nie mam :wink: ... jeszcze... :biggrin: Pozdrawiam Serdecznie Makak :wink: Edytowane 6 Listopada 2006 przez Makak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi