domell Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Nie ma Cię tu na forum prawie pół roku a jak wpadniesz to tylko tyle...... ..............nie ładnie a bo ja skromny chłopak jestem :buttrock: pozdro dla halo i kilometrów na budziku :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Czy Wy jeszcze latacie? bo co wyjade w miasto, jak mgly opadna, to nikogo nie ma...W srode tez nikogo w w pabie nie bylo... jest jakies inne forum?;D --- jedzie ktos jutro na rajd nieco pozniej niz o 8:00?(9:00, 10:00) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Czy Wy jeszcze latacie? bo co wyjade w miasto, jak mgly opadna, to nikogo nie ma...W srode tez nikogo w w pabie nie bylo... jest jakies inne forum?;D --- jedzie ktos jutro na rajd nieco pozniej niz o 8:00?(9:00, 10:00) na Płoni o 9 koło giełdy lecimy w pare sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ta jessss..... szykuje się około 6 sprzętów :flesje:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Czy Wy jeszcze latacie? bo co wyjade w miasto, jak mgly opadna, to nikogo nie ma...W srode tez nikogo w w pabie nie bylo... Jak to nie było?!?!?! Kurde, ja wiem, że jestem zmęczona, ale wydawało mi się byłam i ja i kilkanaście innych osób :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ta jessss..... szykuje się około 6 sprzętów Tia, plus jeden ze wsi Goleniów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 dziwne - podjechalimy tam w 3 moto i bylo pusto...zadnej kobyly i w srodku echo... omamy? nie ten pub? ;>juz niewazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 kurde zabrac kalesony czy nie, no zabrac czy nie ... hmm o ja je*ie 6 stopni nad ranem, zabieram dwie pary!!! pozdro i do zobaczyska na sfetorzeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 K**wa, nie mam kalesonow!!! :flesje:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ha! A ja mam :] Wlasnie jem sniadanie o 6:00 startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ha! A ja mam :] Wlasnie jem sniadanie o 6:00 startuje Pierwsze wiadomości o jadących naszych chłopakach na Bakutil .Jadący sobie gość na Hayabusa zobaczył stojącego kolege na motorze WSK, który coś naprawiał. Po ogledzinach gośc na Hayabusie stwierdził, że najlepiej bedzie jak pożyczą line i podholuje go do najbliższej wioski.Kolega z WSK-i mówi:- no wiesz Ty takim.... ścigaczem, Ty możesz tak szybko, a ja....??? Na to gośc z hayabusa:- spoko.. jak coś to mrugniesz światłami, gdyby było za szybko..............Jadą spokojnie po drodze, a tu nagle kolo nich Kawasaki 1100 zasuwa nabijając sie!!! O Ty myśli sobie gość z Hayabusa, ja Ci pokaże i zapi......la za nim,Na to wszystko trafiła policja, króra nawet nie zdążyła złapać ich na "pistolet mierzący prędkosć". Tylko jeden policjant pyta drugiego:- e.... widziałeś, Na to drugi:- niee..., a co ??????Pierwszy:- Noo....., patrze a tu zapie...la Kawasaki - goni ją Hayabusa, a za nimi WSK-a MRUGA żeby spie...lali mu z drogi!!!!!!!! Przepraszam za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyFazer Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Pierwsze wiadomości o jadących naszych chłopakach na Bakutil .Jadący sobie gość na Hayabusa zobaczył stojącego kolege na motorze WSK, który coś naprawiał. Po ogledzinach gośc na Hayabusie stwierdził, że najlepiej bedzie jak pożyczą line i podholuje go do najbliższej wioski.Kolega z WSK-i mówi:- no wiesz Ty takim.... ścigaczem, Ty możesz tak szybko, a ja....??? Na to gośc z hayabusa:- spoko.. jak coś to mrugniesz światłami, gdyby było za szybko..............Jadą spokojnie po drodze, a tu nagle kolo nich Kawasaki 1100 zasuwa nabijając sie!!! O Ty myśli sobie gość z Hayabusa, ja Ci pokaże i zapi......la za nim,Na to wszystko trafiła policja, króra nawet nie zdążyła złapać ich na "pistolet mierzący prędkosć". Tylko jeden policjant pyta drugiego:- e.... widziałeś, Na to drugi:- niee..., a co ??????Pierwszy:- Noo....., patrze a tu zapie...la Kawasaki - goni ją Hayabusa, a za nimi WSK-a MRUGA żeby spie...lali mu z drogi!!!!!!!! Przepraszam za spam hehe dobre:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 witammoze ktos mi powiedziec o ktorej sie jutro zaczyna impreza na rosowku?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 witammoze ktos mi powiedziec o ktorej sie jutro zaczyna impreza na rosowku?pozdro 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Może cos by nas zainteresowało dla naszych potrzeb Halowych cytuje z Adminem No doooooooooooobradobra ... :icon_mrgreen: Jestem naprawdę trochę zatyrany i nie dałem rady, ale już robi się skrypt do zamawiania, myślę, że do przyszłego tygodnia będzie można już klikać i zamawiać. Chcę to zrobić profesjonalnie, nie będzie żadnej listy, będzie link z forum na górze, klikacie, na stronce będą wzory, formularz się wypełni klikni i zamówienie i potwierdzenie leci, a koszulka się robi. Rzecz w tym, że nie chcę zrobić jednorazowo kaszany, bo poza koszulkami będą smycze, czapeczki, kubki, breloki, rozmawiałem też o naszywkach haftowanych, mają zajebistą cene za haft, więc będzie wszystko z jajem, ale to wymaga jednak podejścia odpowiedniego i rozwojowego. Obiecałem i tak będzie, umowa z producentem koszulek gotowa, koszt 1 szt to 22PLN + przesyłka pocztą polską. Jak będzie odpowiedni ruch, będzie umowa z pocztą, koszty spadną i się będzie kręcić. Ta informacja jest wiążąca i proszę o jeszcze kilka dni, żadnych nerwowych ruchów, a będziecie zadowoleni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi