Gitta Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 :) Ale jestem zły na ojca,bo wypił mi mój prezent od Halo Dziewczynek :icon_eek: !Dobrze chociaż że puszki nie wyrzucił bo stracił bym truskawkowy gadzet dodany do piwka! :crossy: pozdrawiam all A pewnei nie wiedział ojciec jak się zapytać o tę "truskawke" więc wipił Żuberka.No to prezenciki widze że się przydały???Dziewczynki zobaczcie jak nie wiele im potrzeba do szczęścia. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 :icon_mrgreen: A pewnei nie wiedział ojciec jak się zapytać o tę "truskawke" więc wipił Żuberka.No to prezenciki widze że się przydały???Dziewczynki zobaczcie jak nie wiele im potrzeba do szczęścia. :buttrock: no ładnie i juz z nas robisz świntuszków. nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 no ładnie i juz z nas robisz świntuszków. nie dobrze. To są czyste fakty drogi Emilu!!! zgadzam się z Gittą w 100%, mała rzecz, a tak cieszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 To są czyste fakty drogi Emilu!!! zgadzam się z Gittą w 100%, mała rzecz, a tak cieszy :biggrin: Jaka mała, toż to było pół litra! :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 SĄ JUŻ KOSZULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 SĄ JUŻ KOSZULKI Huuuurrrrraaaa :icon_mrgreen: , a jaka jest procedura odbioru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 WITAM WSZYSTKICH MOTOCYKLISTÓW !!!! Wyapadało by sie przetstawić i powiedzieć coś o sobie jako nowy Mam na imie Łukasz, mam 20 lat , Mieszkam w Pyrzycach i od ok. 4 latek poważnie jeżdże motorkami Pierwszą maszyną jaką miałem na właśność był SIMSON S51 oczywiście ENDURO Obecnie śmigam motorkiem o śmiesznej nazwie WuSaKi 125 jest to oczywiście przerobiona wsk125 przy której spędziłem dużo czasu ale teraz już 2 sezon jeździłem i nie ma kłopotu jeżeli ktoś chciałby ze mna sie skontaktować to gg lub mail POZDRAWIAM WSZYSTKICH 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Huuuurrrrraaaa :) , a jaka jest procedura odbioru?? Ano jutro postaram sie byc w Ulanskiej o 20tej i przywioze koszulki. jak kogo nie bedzie to przyjedzie osobiscie.... albo ja przyjade ososbiscie jak wyzdrowije :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Barwo dla Ciebie Madriana za szybkie i sprawne zajecie się tematem szacuneczek :) zdrowiej szybko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ano jutro postaram sie byc w Ulanskiej o 20tej i przywioze koszulki. jak kogo nie bedzie to przyjedzie osobiscie.... albo ja przyjade ososbiscie jak wyzdrowije :) Pzdr Nas raczej w Ułańskiej nie będzie, więc jakoś inaczej się zgadamy. A co z KARAOKE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etiopczyk Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) witam wszystkich, sluchajcie... wiecie moze kto prywatnie moglby sie zajac naprawa moto?? jestem z goleniowa, ale moge przyprowadzic moto ewentualnie do szczecin, czy gdzie tam. moto jest po lekkim slizgu prawa strona. ogolenie chodzi o to ze po zapaleniu silnika dalej swieci mi sie kontrolka oleju, chociaz jest go wystarczajaco. balem sie ze cos z nim nie tak to go nie ruszalem 2 dni, ale kumpel wpadl ostatnio i chcialem mu pokazac co sie dzieje, i chcialem odpalic moto, ale teraz to nawet to mi sie nie udalo...jesli ktos zna kogos kto moglby pomoc, bede bardzo wdziecznypozdrawiam Edytowane 4 Października 2006 przez etiopczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ano jutro postaram sie byc w Ulanskiej o 20tej i przywioze koszulki. jak kogo nie bedzie to przyjedzie osobiscie.... albo ja przyjade ososbiscie jak wyzdrowije :) Pzdr Witam! Dajcie może namiary na tą Ułańską tzn. Ulica i numer co by nie szukać całą noc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Podobnie jak kolega wyżej, potrzebuje namiarów na dobrego fachure, otóż zaliczyłem szlifa na zakręcie ( zbyt mocne hamowanie na żwirze po deszczu :) ) i potrzebuje pomalować owiewki, gdzie znajdę dobrego i taniego mistrza szpachli i malowania motocykli?? Na szczeście tylko dłoń obdarta ze skóry i kolano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam! Dajcie może namiary na tą Ułańską tzn. Ulica i numer co by nie szukać całą noc. Pozdrawiam.Goniu, ulica Wyzwolenia za Szpitalem Kolejowym (teraz Miejskim) przed światłami z ulicą Felczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Goniu, ulica Wyzwolenia za Szpitalem Kolejowym (teraz Miejskim) przed światłami z ulicą Felczaka Dziekuje ślicznie :) :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi