Kopernik Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Kurcze jak mnie tu dawno nie było tyle do czytania :icon_biggrin: Szac-un Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ale jednego nie rozumiem skoro jesteś szczęściara i dostałaś wolne to po jaką cholerę Ty wstajesz o 6.25????? no chyba, że podobnie jak madrianna jestes uzależniona od Forum, wtedy da sie to logicznie wyjaśnić :rolleyes: Jakiej szostej!!!??? U mnie była 8:25... Masz jakiś inny czas na Pogodnie :icon_biggrin: A do uzaleznienia to mi jeszcze daleko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Jakiej szostej!!!??? U mnie była 8:25... Masz jakiś inny czas na Pogodnie :icon_biggrin: A do uzaleznienia to mi jeszcze daleko :rolleyes: :bigrazz: no kurde bez kitu mam inny czas mi wyszlo ze 6.25 :smile: nie wiem o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Czesc. Wlasnie szykuje sie do zdawania testow na prawko na motocykl. Czy ktos ma moze jakies testy albo zna linka do strony z testami?Kamilko ja mam testy na płytce,jak bedziesz jutro na Głębokim to moge zabrać je ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Czesc. Wlasnie szykuje sie do zdawania testow na prawko na motocykl. Czy ktos ma moze jakies testy albo zna linka do strony z testami? A kiedy egzamin praktyczny? I co dalej? http://www.prawojazdy.com.pl Tylko rejestroawać się trzeba. Fajna strona. Wlasnie zarejestrowalam tam mojego Jarka. Niech sie uczy :icon_biggrin: Edytowane 30 Września 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamila23 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 A kiedy egzamin praktyczny? I co dalej?Fajna strona. Wlasnie zarejestrowalam tam mojego Jarka. Niech sie uczy :icon_biggrin:Super stronka i wielkie dzieki teraz tylko sie uczyc i zdac !!! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyFazer Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 !!TRZYMAJ SIE DZIELNIE... I POLECAM FIRME AKA CO ODSZKODOWANIA ZALATWIA.. SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 będzie ktoś dzisiaj na pasie czy cięzko po wczorajszym?zaraz wyjeżdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 ja tez startuje za 15 min,szkoda niedzieli przed kompem...,;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 My tez moze zajedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 I my! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) I ja :) Edytowane 1 Października 2006 przez DEJAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 A my nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 czy ktos jeszcze dzis gdzies smiga ( pas???Wały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ale jestem zły na ojca,bo wypił mi mój prezent od Halo Dziewczynek :bigrazz: !Dobrze chociaż że puszki nie wyrzucił bo stracił bym truskawkowy gadzet dodany do piwka! :) pozdrawiam all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi