Vizka Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Halo Szczecin!!!Pobudka!!!! Wstac, koniom wody dac!!! Znaczy sie paliwka... A ja mam wolne, bo ze swoimi czerwonymi oczkami, nie nadaje sie do sprzedazy kredytow :icon_twisted: Strasznie mi przykro z tego powodu, bardzo ubolewam, ze mam 4 dni wolne :icon_exclaim: Pozdrawiam wszystkich pracujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Halo Szczecin!!!Pobudka!!!! Wstac, koniom wody dac!!! Znaczy sie paliwka... A ja mam wolne, bo ze swoimi czerwonymi oczkami, nie nadaje sie do sprzedazy kredytow :icon_twisted: Strasznie mi przykro z tego powodu, bardzo ubolewam, ze mam 4 dni wolne :icon_exclaim: Pozdrawiam wszystkich pracujących I czemu az 4 wolne.... :icon_exclaim: LUDZIE!!!mam pytanie, moze ktos sie orientuje...Wczoraj bylam w PZU zglosic szkode. Szkode zglosilam, tylko powiedzieli mi, ze nie wyplaca kasy, dopoki nie przyniose im dowodu rejestracyjnego a ten, zatrzymala mi policja do czasu, az motor przejdzie badania techniczne. Na infolinii w PZU powidzieli, ze wystarczy, ze pokarze swistek z policji o zatrzymaniu dowodu ale Pani w okinku upierala sie, ze to nie wystarczy i musze miec dowod albo odpis z wydzialu komunikacji (na ktory czeka sie bardzo dlugo). Czy ktos cos wie? PZDR 4 ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 LUDZIE!!!mam pytanie, moze ktos sie orientuje...Wczoraj bylam w PZU zglosic szkode. Szkode zglosilam, tylko powiedzieli mi, ze nie wyplaca kasy, dopoki nie przyniose im dowodu rejestracyjnego a ten, zatrzymala mi policja do czasu, az motor przejdzie badania techniczne. Na infolinii w PZU powidzieli, ze wystarczy, ze pokarze swistek z policji o zatrzymaniu dowodu ale Pani w okinku upierala sie, ze to nie wystarczy i musze miec dowod albo odpis z wydzialu komunikacji (na ktory czeka sie bardzo dlugo). Czy ktos cos wie?PZDR 4 ALL*** ja nie wiem. natomiast wiem z doswiadczenia, ze bardzo pomaga zazwyczaj formulka "prosze dac mi to na pismie, z podpisem" lub "prosze o rozmowe z kierownikiem". co do zglaszania szkody - w poniedzialek robilem to samo w Uniqa. nie chcieli zadnego dowodu. zlozylem tylko druczek, a wczoraj dzwonil pan rzeczoznawca z propozycja umowienia sie :icon_twisted: na ogledziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Kurcze ,ale wam zazdroszcze że możecie jezdzić!Nigdy nie przypuszczałem że można tak tęsknić za jazdą!Chyba ściągne ten gips,może już dam rade wcisnąć sprzęgło?!Pozdrawiam Wszystkich. wracajcie dziewczyny do zdrowia! Ja mam nadzieje że uda mi się jeszcze pojeżdzić w tym sezonie i Was poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haneczka Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witam wszystkich :icon_twisted: Gratulacje Aniu obrony :icon_exclaim: Przyłaczam się do pytań Maji o szczegóły...bo też już zawitałam do domku... Pozdr :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Kurcze ,ale wam zazdroszcze że możecie jezdzić! Ty nie draznij lwa :icon_twisted: *** ja nie wiem. natomiast wiem z doswiadczenia, ze bardzo pomaga zazwyczaj formulka "prosze dac mi to na pismie, z podpisem" lub "prosze o rozmowe z kierownikiem". uzylam formulki: podstawy prawne :icon_exclaim: . zobaczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 MADRINA, może się jakoś dogadamy?Ty masz zdrowe rączki,ja nogi to chyba razem możemy jezdzić? Oczywiście moją Suzi bo Twoja maszynka pewnie jeszcze nie sprawna,a moja kurzy sie tylko w garażu.Co ty na to?Pewnie dogadamy sie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Życzę szbkiego powrotu do zdrowia. A jeżeli chodzi o stabilizator na staw skokowy to ja przerabiałam już kilka i mam jeden sprawdzony, który działa naprawdę rewlacyjnie. Kosztuje ok 120 zł, można wziąć skierowanie od ortopedy do NFZ i oni dofinansowują. Więc jeżeli nie przepiszą ci żadnego konkretnego, albo nie sprawdzi się ten co kupisz, to daj znać to dam ci namiary na ten o którym mówię.Pozdrawiam Dzieki MisiaDR jak coś to sie odezwe. A ten stabilizator to mieści sie do buta motocyklowego ?? nie ma bata nie dam sie. Musze zobaczyć czy moge przełączać biegi, jesli tak to o kulach na moto i w droge :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Witam wszystkich :icon_twisted: Gratulacje Aniu obrony :icon_exclaim: Przyłaczam się do pytań Maji o szczegóły...bo też już zawitałam do domku... Pozdr :icon_mrgreen: hejka :smile: Witaj znowu :icon_mrgreen: coś widze że i mi sie udzieliło własnie kuruje się z mojego przeziębienia i mam nadzieje ze jutro nie opuści i śmiegne nad głebokie rowerkiem na zapowiadana imprezkę Halo w plenerze :icon_exclaim: tak więc dołączaj do Nas :D ps. tak więc mamy co świetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) MADRINA, może się jakoś dogadamy?Ty masz zdrowe rączki,ja nogi to chyba razem możemy jezdzić? Oczywiście moją Suzi bo Twoja maszynka pewnie jeszcze nie sprawna,a moja kurzy sie tylko w garażu.Co ty na to?Pewnie dogadamy sie jutro. Nie podpuszczaj :icon_twisted: Tak w przyszłym sezonie hmmmm...... Madrianna jak tam Twoja noga ??. Może założymy klub inwalidów, bo mi chcieli wsadzić w gips na 3 tygodnie ale sie nie zgodziłam no to szyna :icon_exclaim: i stabilizator na 6 miesiecy - zerwałam staw skokowy :icon_mrgreen: :smile: :icon_mrgreen: stopa jak bania taka fioletowa Czemu nie :D taki klubik.... zawsze sie jacys czlonkowie znajda 9oby jak naj mniej)Pewnie jakby mojo moto bylo sprawne to tez na nim teraz probowala jezdzic bo chyba by latwiej bylo moto :D z tym chorym kolanem niz autkiem.Moja babcia dzis mi powiedziala co mysli na ten temat (nie wiedzialam, ze moja babcia takiego dobitmnego slownictwa potrafi uzyc) zwlaszcza, kiedy oswiadczylam, ze nie zamierzam zrezygnowac z motocykla :icon_exclaim: Zdrowie Babci :D Aha Panowie, kiedy bedziecie latac po tym rondzie blisko mnie? Chociaz popatrzec bym chciala..... Edytowane 29 Września 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Aha Panowie, kiedy bedziecie latac po tym rondzie blisko mnie? Chociaz popatrzec bym chciala..... Przecież byłem wczoraj :icon_biggrin: mogłaś patrzeć i patrzeć jak nie moge odpalić XT-ka... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Przecież byłem wczoraj :bigrazz: mogłaś patrzeć i patrzeć jak nie moge odpalić XT-ka... :lapad: makak, ja podejrzewam, ze ty go prowdziles do domu :rolleyes: tak tesc zeznal :icon_biggrin: Żartuje. Pij wiecej Dr. Peppera do podobno pomaga nie tylko na bolace kolano :lapad: Sylwia: z kulami życie lżejsze jest :smile: (przynajmniej dopoki kolanko zepsute) THX Blejzer: Dzieki za odwiedzinki. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamila23 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Czesc. Wlasnie szykuje sie do zdawania testow na prawko na motocykl. Czy ktos ma moze jakies testy albo zna linka do strony z testami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 http://www.prawojazdy.com.pl Tylko rejestroawać się trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Halo Szczecin!!!Pobudka!!!! Wstac, koniom wody dac!!! Znaczy sie paliwka... A ja mam wolne, bo ze swoimi czerwonymi oczkami, nie nadaje sie do sprzedazy kredytow :rolleyes: Strasznie mi przykro z tego powodu, bardzo ubolewam, ze mam 4 dni wolne :bigrazz: Pozdrawiam wszystkich pracujących No to gratuluję wolnego:) Ale jednego nie rozumiem skoro jesteś szczęściara i dostałaś wolne to po jaką cholerę Ty wstajesz o 6.25????? no chyba, że podobnie jak madrianna jestes uzależniona od Forum, wtedy da sie to logicznie wyjaśnić :icon_biggrin: Pozdrawiam i życzę wszystkim ktorzy tego potrzebują powrotu do zdrowia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi