Kraka Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 fakt fajnie wczoraj bylo, byle by wiecej takich spotkan jak tylko czas pozwoli to napewno sie zjawiepozro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 W piątek jechałem samochodem na wesele w Świętokrzyskie w okilicach Kielc mijała mnie grupka motocyklistów na Hondah Varadero(ok 10 maszyn).Własnie znalazłem w necie na ich stronce ze jechali niestety juz na zakonczenie sezonu,ale widok jak dla mnie był bardzo sympatyczny zresztą takie typowe turystyki to moje marzenie.A tak pozatym na trasie mimo wspaniałej pogody było bardzo mało motocykli.Najwięcej widziałem ich w Piotrkowie,czyżby motocyklizm był tam bardziej rozwinięty?Przez te kilka dni zdążyłem stęsknić sie za swoją Suzi,szkoda tylko że mam złamany paluszek u prawej ręki,ale chyba nie wytrzymam i ściągne sobie szybciej tą szyne bo pogoda bardzo kusi!Widze że też nie nudziliście się i ostro balowaliście co niektórzy pogubili nawet część garderoby :) ! Pozdrawiam ALL! czesci garderoby sie odnalazły i wszystko zakończyło sie sukcesem. :biggrin: :biggrin: :biggrin: dzięki wielke xero :) Wczoraj ekipa z 15 moto wyruszylismy z Walow wieczorkiem w kierunku rond na Redzie. Fajosko bylo jechac w takiej "paradzie". Na rondzie, jak to na rondzie ;D, nastepnie palenie gumy, kebap ;D - fazka Dzis powtorka, kolo 19.00, Waly,zjezdzajcie sie Ekipo, pzdr Jak tylko praca pozwoli to sie przyłącze do was na wałach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 "A czy w/w grupa atakowała Taczka wczoraj tez kolo 20.15????Nie moglam sie skoncentrowac na spotkaniu z ksiedzem;)" NIE - ale jesli dasz dzis znac, to bedziemy - poprzeszkadzac odrobinke ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Kamilpierwszy - albo to Ty, albo ktoś inny mający identyczną CBR jaką zamieściłeś w avatarku śmiga po Redzie .Jeśli to Ty to jest nas 2 z redy na CBr`ach :) - moja czasami stacjonuje pod długim niskim blokiem. Pozdro. Edytowane 12 Września 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Kamilpierwszy - albo to Ty, albo ktoś inny mający identyczną CBR jaką zamieściłeś w avatarku śmiga po Redzie .Jeśli to Ty to jest nas 2 z redy na CBr`ach :) - moja czasami stacjonuje pod długim niskim blokiem. Pozdro. przed ostatnia klatka od zielonych blokow czest ci tam widze :biggrin: trza kiedys na piwo sie ustawic mieszkam niedaleko redy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Na początek witam nowe osoby!!!!! A teraz do rzeczy!Czy wiecie ile w Szczecinie nowych koni jest?Nie!To na Wały i już wiecie że lans jest teraz w modzie:DNormalnie większośc z nas to już ma ARBUZY:DDDDDNo stara gwardio trzeba chyba konie zmienic hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Hejka.Jak tam wczoraj na Wałach :) Dużo było maszyn :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam, dzisiaj sroda! Jaki plan? Ulanska czy Barka? :) No i o ktorej? DO ZOBACZENIA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam, dzisiaj sroda! Jaki plan? Ulanska czy Barka? :) No i o ktorej? DO ZOBACZENIA :biggrin: Witam...No wlasnie jaki plan?O 19tej polatanko :biggrin: a potem chyba Ulanska.... :biggrin: Pzdr 4 All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Kamilpierwszy - albo to Ty, albo ktoś inny mający identyczną CBR jaką zamieściłeś w avatarku śmiga po Redzie .Jeśli to Ty to jest nas 2 z redy na CBr`ach - moja czasami stacjonuje pod długim niskim blokiem. Jasne, ze Reda ;Djasne, ze F3jasne, ze jak najbardziej za - PIFKO ;D Czyli mieszkamy niemal na przeciwko siebie ;DAle ta Twoja CEBre, to niebardzo zauwazylem ... ? Niedawno zgralem sie z Ewa, okazalo sie, ze mieszka o krok ode mnie, a moto trzymalem niemal po sasiedzku z Nia, a poznalismy sie na Chociwelskiej... daj znac na gg, czy ... inne, to sie zgramy ---- Na Walach?fazowo - qrsowalismy Waly - Rondo Hakena,dwie ekipy - my i "mlodzi" gniewni; jak wracalem przed 23.00 na Rede, to mnustwo radiowozow jezdzilo predkoscia "patrolowa";-) Edytowane 13 Września 2006 przez kamilpierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Witam, dzisiaj sroda! Jaki plan? Ulanska czy Barka? :biggrin: No i o ktorej? DO ZOBACZENIA :biggrin: NO I JUZ WIADOMODzis Ułańska o 20tej :biggrin: . Mam nadzieje, ze frekwencja dopisze :) Pzdr 4 ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Na Walach?fazowo - qrsowalismy Waly - Rondo Hakena,dwie ekipy - my i "mlodzi" gniewni; jak wracalem przed 23.00 na Rede, to mnustwo radiowozow jezdzilo predkoscia "patrolowa";-) To teraz kto jest "młodzi gniewni"?A mogli sobie o 23 jezdzic skoro nas jzu tam nei bylo hahahaha.Zapomnieli jak szybko sie przemieszczamy.wczoraj bylo widac mega dzicz na drodze:DDDD No to tak o 19:00 na Wałach te osoby które chcą polatać.O 20:00 wszyscy się zjeżdzają już do Ułanskiej i z resztą nie jeżdząca dzisiejszego dnia rozpoczynają wspólną zabwe :) Zapraszam nowe osoby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 oj wczoraj działo sie na miescie przez nas dawalismy czadu .Jak cos to powtórka dzis o 19 (mam nadzieje ze sie wyrobie z pracy).A jak nie to Ułańska bede na pewno . Do zobaczonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Normalnie większośc z nas to już ma ARBUZY:DDDDDNo stara gwardio trzeba chyba konie zmienic hihihihi Tylko nie ARBUZY! ;) A żeby zmienić to trzeba najpierw ten spłacić :icon_mrgreen: A jak będzie bardzo późne latanie to chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 witam milo mi za propozycje :biggrin: ale narazie juz mam z kim jezdzic z moim krolewiczem KONRADOo ja j...ie, Konrado czy my o czymś nie wiemy :icon_mrgreen: ;) :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi