Zbychu_Belzi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Już cię lubię twardzielu! nei cfaniakuj wiemy kim jstes i w ogóle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja też się zjawię co by się :icon_rolleyes: Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja też się zjawię co by się :) Do zobaczyska Pochwal się!!!!!No dawaj dawaj! A mnie nikt nie zaprosił?To sam się wproszę.Jeszcze jak byście mogli mi napisac czy jestescie ekipą z mieszanymi motocyklami?Zebym czasem nie wygladal przy was jak jakis dziadek!I jeszcze jedno z kim mam sie kontaktowac jak juz bede na tym koncercie?Tzn dokladnie gdzie sie spotykamy? No cześć nowy forumowiczu.Sorki ze nie napisalam o tobie,ale tylko tych panów z nowoprzybylych zapamietałam. :icon_rolleyes: A jak będziesz miał problem z dotarciem do nas to dzwoń do mnie na komóre(numer jest w profilu podany) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja na dwukołowym bezsilnikowym wehikule zwanym rowerem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pochwal się!!!!!No dawaj dawaj! No to się pochwalę, udało mi się zdać egzamin na prawko - oczywiście na kat. "A" no i się pochwaliłem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No to się pochwalę, udało mi się zdać egzamin na prawko - oczywiście na kat. "A" no i się pochwaliłem :) za 7 razem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A moze wpadli by nowi forumowicze żebyśmy mogli się poznać? Diego,Rolnik, PatrykR1... i inni których nie wymieniłam.wczoraj bylem na deptaku :icon_rolleyes: dzis nie dalem rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 wczoraj bylem na deptaku :icon_rolleyes: dzis nie dalem rady :) Spoko, będzie jeszcze okazja. Konrado powiedz kolegom że fajnie grali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 za 7 razem :) Chciałbyś, ale nic z tego, niestety, a raczej stety za 1 :icon_rolleyes: i nie cfaniakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No to się pochwalę, udało mi się zdać egzamin na prawko - oczywiście na kat. "A"no i się pochwaliłem ;) za 7 razem ;) Chciałbyś, ale nic z tego, niestety, a raczej stety za 1 :icon_rolleyes: i nie cfaniakuj Panowie proszę grzecznie :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czy możecie mi powiedzieć gdzie motocykl odstawić do serwisu.Wczoraj jechałem do was ale było mokro i popłynąłem. A jak koncert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czy możecie mi powiedzieć gdzie motocykl odstawić do serwisu.Wczoraj jechałem do was ale było mokro i popłynąłem. A jak koncert?Fajnie Koledzy przycinali. Koncert bardzo klimatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czy możecie mi powiedzieć gdzie motocykl odstawić do serwisu.Wczoraj jechałem do was ale było mokro i popłynąłem. A jak koncert? nic mu nie mówcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Czy możecie mi powiedzieć gdzie motocykl odstawić do serwisu.Wczoraj jechałem do was ale było mokro i popłynąłem. Tutaj wśród nas króluje mechanior V-ka , Tomek jak masz jakiś problem to podaje jego nr telefonu 661170089 Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Tutaj wśród nas króluje mechanior V-ka , Tomek jak masz jakiś problem to podaje jego nr telefonu 661170089 Thank you!Zadzwonie i sie umówię a teraz lece do Castoramy.Fajne te obrazki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi