Rolnik1985 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no ja jestem chetny na jakis wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja tez chetna jestem tylko gdzie i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ja również życze szczęscia i słodyczy dla Naszej Skolinki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ... lepszego, radości, szczęścia moc.......Ja także chciałabym się przyłączyć do życzeń Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no to i ja sie dołączam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Dziękuje jeszcze raz , wszystkim za życzenia :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witojcie!!!Jutro to jest w środe o godz 19 na Deptaku Boguslawa zagraja koncert moi garazowi sasiedzi, chlopaki graja bardzo klimatyczna muzyke wiec moze zamiast Barki koncercik. Ci co odwiedzaja moje garazowisko wiedza o czym mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 O ja to będę jako stara słowianinówka. Lubie klimat garażowych zespołów.To do zobaczenia o 19 na deptaku:)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 My też będziemy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A moze wpadli by nowi forumowicze żebyśmy mogli się poznać? Diego,Rolnik, PatrykR1... i inni których nie wymieniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja będe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A mnie nikt nie zaprosił?To sam się wproszę.Jeszcze jak byście mogli mi napisac czy jestescie ekipą z mieszanymi motocyklami?Zebym czasem nie wygladal przy was jak jakis dziadek!I jeszcze jedno z kim mam sie kontaktowac jak juz bede na tym koncercie?Tzn dokladnie gdzie sie spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A mnie nikt nie zaprosił?To sam się wproszę.Jeszcze jak byście mogli mi napisac czy jestescie ekipą z mieszanymi motocyklami?Zebym czasem nie wygladal przy was jak jakis dziadek!I jeszcze jedno z kim mam sie kontaktowac jak juz bede na tym koncercie?Tzn dokladnie gdzie sie spotykamy? wszyscy jestesmy twardzielami co jezdzą samymi rasowymi harlejami i z byle kim nie gadamy wiec uważaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Już cię lubię twardzielu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi