Wojtek Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Dobra a teraz szybka zmiana tematu.Po raz pierwszy się spóźniłam,gdyż wychodziłam z założenia jak Dizel ma być na 20:00 na wałach to nie będzie wcześniej niż 20:15.A tu zonk bo wszysyc już czekali.Wczorajsze latanie!-Normalnie tego mi trzeba bylo!Traska świetnia!Senksju Dizel.Choc na odcinku słonecznym koleś chyba wszystkim ciśnienie podniósł.Najgorsze jest to ze jego nie bylo widac z tyłu bo te swiatla po oczach dawały.No to do następnego... Witam, Dizel, super trasa!!Dzieki za wspolne latanie. Kto nie byl, niech zaluje ;) Koles na slonecznym przegial, i ma szczescie. Bo jakby sie zatrzymal na czerwonym gdzies, to podjechal bym do niego na "slowo".... Do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Co do goscia na struga to trzeba bylo inaczej zagrac, Major wie jak zalatwiamy takie sprawy. Tak nawiasem mowiac nie wiem czy przeprosilem Majora i Buddhe za spowodowanie zagrozenia nisko latajacymi ....... wiedza czym. Niech sie katamaraniarze ucza ku.... niech sie ucza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Czy dziś planowana jest powtórka z wczorajszej polatanki?W końcu jest piątek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 prosze o odpowiedz czy chcecie imprezke? http://forum.motocyklistow.pl/kto-chce-zlo...ICY-t52944.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Czy ktoś jedzie może na basen do Gryfina jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A ja mam taką rozkmine. Otóż po szczecinie jeżdżą trzy(granatowy, zielony i srebrny) Citroeny C5(sprzed face-liftingu, 3.0 V6), z sygnałkami na diodach, z przodu w "grillu" a z tyłu przyklejone do szyby. W związku z tym mam pytanie; czy one to są tajniaki jak wszystkim znane Fordy Mondeo, czy nimi tylko wożą VIPów. Bo wiem że jedną ma komendant wojewódzki. Bo nie wiem czy trzeba na nie uważać ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Lepiej uważać bo widziałem parę tygodni temu jak jeden z nich kontrolował auto na Pl.Żołnierza Znasz może blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Niestety nie. Ale te diodowe dziadostwa ładnie dają po oczach. A dzisiaj na wylocie sz-n - stargard to sobie łapanke ładną urządzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 JAKIEŚ PLANY NA DZISIAJ? JEZIORKO, PAS ITP. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 My chcemy gdzieś wieczorkiem pojechać, o Trzebiezy myśleliśmy, ale to narazie nic pewnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 My chcemy gdzieś wieczorkiem pojechać, o Trzebiezy myśleliśmy, ale to narazie nic pewnego...Właśnie wróciłem z Trzebieży. Trzeba walczyć o wolne miejsce..........woda jak w wannie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Polecam Piasecznik, 70km ale warto, woda czyściutka i ciepła jak zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 To jest w oklicach Choszczna?Jesli faktycznie tak ladnie to moze sie wybierzemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 tak, kawałek przed choszcznem, jak wczoraj byłem to pustki, a woda wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 to jakby sie szykował jakis wyjazd paczka to dajcie znac .Jestem za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi