Vizka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Wszystkim Aniom, Annom, Andziom - wszystkiego najlepszego!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To jutro ja sie pisze na powtorke!Wiec jestemy umowieni na czwartek wieczor na Wałach.:))))))))))))))))))))))))))))) ***czwartek?!?!?!?????ja myslalem zeby dzisiaj... diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Do pracy to ja codziennie kunno latam... A z dluzszej polatanki odpadam jeszcze przez kilka dni... Oby do nastepnej srody ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 My też wszystkim Annom życzymy wszystkiego naj naj..........lepszego :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 nie tylko dla wszystkich Ann ale i innych solenizantów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haneczka Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja chciałam się z wszystkimi pożegnać na najbliższe dwa miesiące, jako że opuszczam naszą śliczną ojczyznę i nie wiem jaki będę miała dostęp do kompka i netu.Wszystkim życzę udanej i bezpiecznej jazdy, oraz pamietnych zlotów;)Przyszłym solenizantom samego szczęścia, a parom młodym fajnego weselicha :wink: i dużo radości po :) Do zobaczonka w październiku,Hania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ***czwartek?!?!?!?????ja myslalem zeby dzisiaj... diz! To jak dzisiaj?????Na 20:00 na wałach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 To jak dzisiaj?????Na 20:00 na wałach??? ***oukej. jakbby co to bede dzwonil diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ***oukej. jakbby co to bede dzwonil diz!w razie co ja też się piszę więc poprosze o kol ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Czołem !!! Dawno mnie tu nie było ...zaległości mam hoho....Chcecie się trochę wkurzyć na nasze Smerfy to macie linka ;)http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...99&ticaid=1209c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Bardzo dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Chcecie się trochę wkurzyć na nasze Smerfy to macie linka ;)http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...99&ticaid=1209c Z wczorajszego Kuriera:POTRĄCIŁ I UCIEKŁ.Trzynaście minut przerwy zanotowano w kursowaniu tramwajów linii 2, 3 i 12.Wszystko w wyniku wypadku.Motocyklistę potrącił samochód. Kierowca motocykla upadł na torowisko przy al. Wyzwolenia przy posesji nr. 103. Kierujący samochodem uciekł z miejsca wypadku. Sprawę wyjaśnia szczecińska drogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Gitta dziekuje Ci bardzo. Czuje sie zaszczycona ;) pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Dobra a teraz szybka zmiana tematu.Po raz pierwszy się spóźniłam,gdyż wychodziłam z założenia jak Dizel ma być na 20:00 na wałach to nie będzie wcześniej niż 20:15.A tu zonk bo wszysyc już czekali.Wczorajsze latanie!-Normalnie tego mi trzeba bylo!Traska świetnia!Senksju Dizel.Choc na odcinku słonecznym koleś chyba wszystkim ciśnienie podniósł.Najgorsze jest to ze jego nie bylo widac z tyłu bo te swiatla po oczach dawały.No to do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam ponownie po urlopie! Zwiedziłem sobie Mazury i piękne okolice nad Drawą.Teraz czas niestety wrócić do pracy, ale z największą przyjemnością przyłączę się do następnej przejażdżki. Będę kontrolował czas i miejsce. Jeżeli będziecie się organizować to proszę o info. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi