DEJAY Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ooo elegancko!!TYLKO TRZA POTWIERDZENIA EKIPY ILE OSÓB MA CHĘĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Padl pomysl by isc w czwartek na Caraoke _____________________________________________ Zgłaszam swoją kandydaturę :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 TYLKO TRZA POTWIERDZENIA EKIPY ILE OSÓB MA CHĘĆJa wiem juz o 5 i zobaczymy co bedzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja wiem juz o 5 i zobaczymy co bedzie na forum No ja na pewno nie będe sam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Moby-najlepszego od nas!Landryna-faktycznie jechałam autobusem do pracy.Zdeczkaspózniona i wkurzona juz gdyz zgubiłam klucz od roboty wrrrr.jutro niestety nie bede juz jechac autobusem tyl;ko motocyklem.Iiiihhhaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłaszam swoją kandydaturę :wink: :biggrin: :biggrin: hłe hłe hłe to moze być dobre :) i ja postaram sie być :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłaszam swoją kandydaturę :wink: :biggrin: :biggrin: To ja tez!!!! Co gdzie jak i kiedy ?? dajcie jakies szczegolowe dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Landryna-faktycznie jechałam autobusem do pracy.Zdeczkaspózniona i wkurzona juz gdyz zgubiłam klucz od roboty wrrrr.jutro niestety nie bede juz jechac autobusem tyl;ko motocyklem.Iiiihhhaaa kurcze ale sierota ze mnie, nie potrafię nawet podejść i zagadać a tak myslałam,że to Ty, nawet popatrzałas w moją strone, ale nie zwróciłas szczególnej uwagi, może więc to mnie zmyliło :wink: No ja jutro jak zwykle autobusikiem ale ciut wcześniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Ja z Sylwia dzisiaj bylismy nad morzem i po 4 godzinnej kąpieli w słońcu czeka nas nieprzespana noc i oby tylko jedna :] fuuuu, Krzysiek, tak z własną SIOSTRĄ :wink: :biggrin: PS najlepszego Moby :biggrin: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 jou dzie wy sie fszyscy podziewacie?wczoraj na walach staly 3 motocykle, jakas cisza i spokoj. spicie? dzieki pavulon i gitta za mozliwosc skatowania waszych koni. z gipsem tez sie da :wink:ujowo, ale sie da pozdrowkidiz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 fuuuu, Krzysiek, tak z własną SIOSTRĄ :wink: :) PS najlepszego Moby :flesje: Ty tam sie nie mądruj tylko ćwicz bo na winobraniu znowu dostaniesz w dupe :biggrin: :biggrin: a na caraoke to zamiast barki dzisiaj?? Na nas też mozecie liczyć :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 jou dzie wy sie fszyscy podziewacie?wczoraj na walach staly 3 motocykle, jakas cisza i spokoj. spicie? pozdrowkidiz!spieprzaj dziadu bylismy wczoraj na walach ale polecielismy na miasto bo po to sprzety zeby nimi latac a nie stac jak kolki na walach a tak wogole to dawno przyjechales Dizel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 a na caraoke to zamiast barki dzisiaj?? Na nas też mozecie liczyć :]Nie dzis, tylko w czwartek!!!Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 fuuuu, Krzysiek, tak z własną SIOSTRĄ :wink: :biggrin:Ty Piotrek nie bądź taki dowcipny bo ci uszu natrę :flesje: Jak tam zdrówko.....chwal się :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 prośba!! czy ma ktoś ożeszka pozyczyc na 1 dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi