PAWULONIK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wszystkim serdeczne dzięki za tyle ciepłych słów , Moni dochodzi do siebie Junior spogląda na ten piękny świat , jestesmy dumni i szczesliwi . Jeszcze raz wielkie dzięki !!!!!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tak, tak. Małe dzieci to kupa szczęścia, z przewagą kupy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 kto bedzie na junaku? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 kto bedzie na junaku? :icon_twisted:Zbychu to nie w tym dziele, zrób wysiłek i poczytaj dział o zleocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja z pewnością będę.Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 kto bedzie na junaku? :icon_mrgreen:a to dzis? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Z powodu zapracowania i braku dostepu do kompa składam (pewnie na końcu )życzenia i gratulacje MONI I PAWULONIKOWI TAKIEGO SUPER DZIDZIUSA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a to dzis? :icon_mrgreen: no i ja chciałem ale moja wsk dała ciała i sobie zastrajkowała ,dzis od 8 zaczynam walke ze sprzegłem bo sie rozkreciło -I NA ZLOT :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ale tu dziś cicho i spokojnie :icon_twisted: hmmm...ciekawe dlaczego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 :biggrin: oj, chyba nikt nie wziął kompa na zlot i temu taka cisza... :icon_twisted: tylko pracusie dziś na forum :icon_mrgreen: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Tak to jest Iza, ktoś musi pracować żeby ktoś mógł się bawić :icon_twisted:Pozdrawiam Wszystkich robotnych :icon_mrgreen: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak to jest Iza, ktoś musi pracować żeby ktoś mógł się bawić :icon_mrgreen:Pozdrawiam Wszystkich robotnych :biggrin: Dołączam się do pozdrowień i dodaje swoje dla rannych i wku*****ch :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 :icon_mrgreen: oj, chyba nikt nie wziął kompa na zlot i temu taka cisza... :icon_twisted: tylko pracusie dziś na forum :icon_mrgreen: ... Nie tylko pracusie ;) Niektórym(mi) poprostu tyłka sie nie chce ruszyć z domu :icon_arrow:Pozatym pogoda się zjepsułą coś :biggrin: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ale pogoda do d..y :icon_twisted: . Chcialem skoczyc na zlocik, a tu nie przestaje padac. Moze skocze samochodem ok. 15, jesli ktos chce sie zabrac to niech pisze na gg 1096676. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak, tak pogoda :icon_mrgreen: A ja ze Szczecina na holu przyjechałem, qrcze musze sobie w końcu wdzianko sprawić przeciwdeszczowe, bo jak wracałem z garażu, to sie jakoś dziwnie patrzyli (u nas wtedy jeszcze nie padało), no i żadna przyjemność paradować w mokrych majtach :icon_twisted: "A miało być tak pięknie..." ;) Pozdrowionka. Oj oj oj, ale echo, Mam nadzieję, że zabawa przednia w Grzepnicy i pogodę zwalczyliście. Czekam na relacje :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi