Walkie Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 pytanie do adminów: czemu temat "Tor Poznan 12-14 Maja" został zablokowany?? może ludki zechcą podyskutować o wrażeniach z czasu spędzonego na torze. bo tu jest "permanentna inwigilacja" a "samiec Twoj wrog!" :) a jak sie latalo na torze robaczki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykr1 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 pytanie do adminów: czemu temat "Tor Poznan 12-14 Maja" został zablokowany?? może ludki zechcą podyskutować o wrażeniach z czasu spędzonego na torze.no wlasnie a moze niektorzy maja jakies pytania do ludkow ktorzy byli na torze!! a tu zonk temat zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Sorki juz go oddaję do dyskusji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Sorki juz go oddaję do dyskusji;) no i daj tu Babie wladze :) jak temat nie o kwiatkach i pierdolach tylko o motocyklach to odrazu zamyka ;) a pozamykaj no te wszystkie urodziny, imieniny, cieple kluchy, lizanie po wackach i tym podobne co??? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 no i daj tu Babie wladze :D jak temat nie o kwiatkach i pierdolach tylko o motocyklach to odrazu zamyka :D a pozamykaj no te wszystkie urodziny, imieniny, cieple kluchy, lizanie po wackach i tym podobne co??? :P O co ci chodzi?Masz z czymś problem?Ciagle i wciąż się każdej kobiety czepiasz?Nie ważne czy bedzie to motocyklistka,laseczka czy nawet babcia na poczekalni u lekarza!Doigrasz się że wkońcu przeciagnie cię taka banda kobiet po asfalcie.A wtedy twoje miłe słowa i zdania z forum w niczym nie pomogą.To tyle! ;) :) :( P.S.Nie drażnić mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 O co ci chodzi?Masz z czymś problem?Ciagle i wciąż się każdej kobiety czepiasz?Nie ważne czy bedzie to motocyklistka,laseczka czy nawet babcia na poczekalni u lekarza!Doigrasz się że wkońcu przeciagnie cię taka banda kobiet po asfalcie.A wtedy twoje miłe słowa i zdania z forum w niczym nie pomogą.To tyle! P.S.Nie drażnić mnie! Hy hy hy: kiedy walka ?? ye ye ye ... --uwaga--uwaga biją się łobuzy ;)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 no i daj tu Babie wladze :( jak temat nie o kwiatkach i pierdolach tylko o motocyklach to odrazu zamyka :) a pozamykaj no te wszystkie urodziny, imieniny, cieple kluchy, lizanie po wackach i tym podobne co??? :D No Walkie to pojechales po bandzie ,GRUBO. " moze w tak pięknych okolicznościach przyrody " ktos mi wyjasni dlaczego kluby motocyklowe nawet nie te MC ale mniejsze i skromniejsze , nie chcą przyjmowac kobiet MOTOCYKLISTEK. To moze mięć związek ż tym co napisałes a może się myle. Zastrzegam że mam pełen "szacun" dla KOBIAŁEK ktore rzeczywiście radzą sobie ze sprzetem . Piszcie !!! Uwazam, że to warto wyjasnić . Jeżeli sie uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) no i daj tu Babie wladze :D jak temat nie o kwiatkach i pierdolach tylko o motocyklach to odrazu zamyka :D a pozamykaj no te wszystkie urodziny, imieniny, cieple kluchy, lizanie po wackach i tym podobne co??? :P No Walkie chyba masz naprawdę problemy z płcią przeciwną :( A tak serio to mimo iż jestem babką popieram to co napisałeś :) Uroczystości powinny być w jednym temacie, a nie wkółko dodawany slub albo lans, Oczywiście jak najbardziej popieram pomysłowośc i chęć zrobienia znajomym niespodzianki, ba nawet powiem, że gdybym była zmotoryzowana to sama bym uczestniczyła w takich wypadach, no ale niestety muszę liczyć na wolna tylna kanapę i czyjąś życzliwość, tak czy inaczej, to tylko moje małe zdanie, które pewnie utonie w postach ale chciałam mimo wszystko się wypowiedzieć, pozdro ;) Edytowane 15 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) ;) nie to żebym sie przypie**alał ale zamieszanie w postach okrutne CENZURO GIŃ może jeszcze filtr rodzinny wprowadżcie ps prosze nie zmieniać słów mojego posta na gwiazdki Edytowane 17 Maja 2006 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 :icon_twisted: nie to żebym sie przypierdalał ale zamieszanie w postach okrutne CENZURO GIŃ może jeszcze filtr rodzinny wprowadżcie ps prosze nie zmieniać słów mojego posta na gwiazdki OSŁABIENIE :icon_mrgreen: NORMALNIE BRAK SŁOW -GŁUPOTA NIE LECZONA STAJE SIE TOKSYCZNA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No Walkie chyba masz naprawdę problemy z płcią przeciwną :icon_twisted: Juz pisalem ze "...ja sie ich poprostu boje" :icon_mrgreen: a o swoj "interes" i doslownie i w przenosni :icon_twisted: kazdy facet dbac powinien, bo inaczej bedziemy tak zniewiesciali jak co poniektorzy z nas... :notworthy: jak to mowil slynny Polski mysliciel Cezary P. "...Babom trzeba zalozyc chomąto" :icon_razz: swietnym przykladem faceta ktory o tym nie wiedzial byl "Grucha" przez co chodzil w swoim "wieśniackim sweterku" :buttrock: A tak na powaznie, Gitta daj sobie na luz z cenzurowaniem wypowiedzi :icon_mrgreen: czasu masz za duzo? dopoki nikt nikogo nie szkaluje i nie obraza to niech tematy tetnia swoim zyciem :icon_mrgreen: pamietaj ze nikt tak Polaka nie jednoczy jak wspolny "wróg" a tutaj niestety Ty wystepujesz w roli tego ostatniego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Cześć Motoludki przestancie pitolić o jakiś bzdurach i zajmijcie się nabijaniem kilometrów na nasz konkurs Ja tu biedna siedzę na jakimś dziwnym szkoleniu w Gdyni,wszyscy o mnie zapomnieli i nawet nikt nie zadzwoni do koleżanki....no Najbardziej martwi mnie fakt że ja tu a mój misiu w szpitalu pielęgniary podrywa,i nawet nie mogę go przytulić... więc motobracia do dzieła ... motosiostry są proszone o zachowanie bezpiecznej odległości i niezbliżanie się do obiektu pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Juz pisalem ze "...ja sie ich poprostu boje" :icon_mrgreen:może więc przenieś się na chłopców, a może już to zrobiłeś?? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: (żarcik) :icon_mrgreen: Edytowane 16 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 może więc przenieś się na chłopców, a może już to zrobiłeś?? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: (żarcik) :icon_mrgreen: nie ma co sie przenosic bo oni ogolnie sa git, a pantoflarzy bedziemy sukcesywnie resocjalizowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 przestancie pitolić o jakiś bzdurach i zajmijcie się nabijaniem kilometrów na nasz konkurs Najbardziej martwi mnie fakt że ja tu a mój misiu w szpitalu pielęgniary podrywa,i nawet nie mogę go przytulić...1 primo: jezdze dla siebie nie dla konkursu... 2. primo: co sie stalo ze Diz w szpitalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi