mikoch Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Dobra...dobra....mamoooo Gitto..albo.....Wielka Siostro Gitoooooo :icon_razz: Uwaga!!!!!!!!!! Mam tylni kufer założony !!!!!!!!!!!!!! Od dziś mam turystyka :lalag: No bo jak mi tak wszyscy mówicie żeby na nim tak nie grzała bo to nie ścigacz :clap: To ok . Mowicie macie ;) Jaaaaaaa teraz to normalnie transatlantyk!! :buttrock: :banghead: :banghead: Dziewczyny, dzięki za miłą polatankę. Normalnie po raz pierwszy latałem jako rodzynek, a konie były 4.CZułem się tak jakoś inaczej :banghead: ale przyjemnie.No i VTR po regulacjach pokazała sięod odbrej strony tylko 6,54 l/100km Szacun. Edytowane 13 Maja 2006 przez mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No i VTR po regulacjach pokazała sięod odbrej strony tylko 6,54 l/100km nie martw sie honda tak pali :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 nie martw sie honda tak pali :icon_razz: :banghead: hehe potrafi nawet (troszkę) więcej. :buttrock: :banghead: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Zdaje sie, że robisz za księdza. Ludzie spowiadają się ze swoich zamiarów. Nie ma mnie w domu więc może brakuje ci pouczania? siostrzyczko :banghead: No ty mała larwo źle zinterpretowałas :buttrock: Mikoch napisał:"Jaaaaaaa teraz to normalnie transatlantyk!! Dziewczyny, dzięki za miłą polatankę. Normalnie po raz pierwszy latałem jako rodzynek, a konie były 4.CZułem się tak jakoś inaczej ale przyjemnie.No i VTR po regulacjach pokazała sięod odbrej strony tylko 6,54 l/100km" A widzisz jak fajnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 co powiecie na jakis dalszy zlot w tym roku?? cos dalej niz polanów:) gdzies dalej w polske!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 co powiecie na jakis dalszy zlot w tym roku?? cos dalej niz polanów:) gdzies dalej w polske!! ja jestem za :banghead: a przy okazji podejscia do kompa CHCE BARDZO GORACO PODZIEKOWAC W IMIENIU MOTODOMINIKI I SWOIM ZA PRZYBYCIE I WYKONANIE PARADY :banghead: DZIEKI WIELKIE ,WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI :icon_razz: :banghead: BO Z MOJEJ STRONY NAPEWNO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 co powiecie na jakis dalszy zlot w tym roku?? cos dalej niz polanów:) gdzies dalej w polske!!Proponuję wyjazd do Lubiniahttp://www.yamaha.motor-centrum.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 ja jestem za :lalag: a przy okazji podejscia do kompa CHCE BARDZO GORACO PODZIEKOWAC W IMIENIU MOTODOMINIKI I SWOIM ZA PRZYBYCIE I WYKONANIE PARADY :banghead: DZIEKI WIELKIE ,WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI :icon_razz: :banghead: BO Z MOJEJ STRONY NAPEWNO :buttrock: Parada była bardzo zacna. Niestety nie udało nam się jednak dotrwać do konca bo GS-ka po drodze odmówiła posłuszeństwa :banghead: No ale na szczęście jakoś dotarła do garażu o własnych siłach. Przy okazji czy ktoś może mi napisać na prv gdzie Halo Szczecin naprawia motorki gdy już własnej inwencji brak? Chodzi mi o jakiś tani i dobry warsztat. Z góry dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 a ja kutwa zrobiłem brame a flaszi nie dostałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 a ja kutwa zrobiłem brame a flaszi nie dostałem :icon_razz:Bo trza było koniem przyjechać a nie furmanką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Bo trza było koniem przyjechać a nie furmanką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koniem wstyd auto ciu t ładniejsze mam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 a ja kutwa zrobiłem brame a flaszi nie dostałem :banghead:takiemu dziadowi kto by chcial dac jakąkolwiek flache :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Proponuję wyjazd do Lubiniahttp://www.yamaha.motor-centrum.pl/ popieram w tym roku organizatorzy w lubinie obiecali ze to bedzie porzadna impreza i jak by sie zebrała wieksza ekipa ze szczecina to moge ponegocjowac o jakies znizki przy wejsciu albo co :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 takiemu dziadowi kto by chcial dac jakąkolwiek flache :banghead: :banghead: dziad czy nie ,kazdy miał swoja szanse-ale nie kazdy chciał,wiec teraz juz za pozno :buttrock: BO JAK TO MOWIA KTO POZNO PRZYCHODZI :banghead: SAM SOBIE SZKODZI A POTEM BECZY :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 BO JAK TO MOWIA KTO POZNO PRZYCHODZI :banghead: SAM SOBIE SZKODZI A POTEM BECZY :icon_razz:a tez prawda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi