domell Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 na pocztowej panowie nawet nie pglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Viper i Landryna forum to nie GG.Wymianę doświdczeń proszę na priv!!!Paskudy!P.S. Tak, tak jestem strażnikiem forum!!!:icon_razz: Mogę przystąpić do rozgrzeszenia :clap: ? Pozdro Gitta. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 na pomorzanach, nie wiem jak ta ulica sie nazywa, zaraz przypetli tramwajowej, tam jakis sklep motoryzacyjny byl/jest, wjechac trzeba w podworkobez kolejki, bez problemuTo jest ul. Smolańska. Faktycznie, bardzo miło przebiega tam badanko. Ja robię to tam od zawsze :icon_razz:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Viper i Landryna forum to nie GG.Wymianę doświdczeń proszę na priv!!!Paskudy!P.S. Tak, tak jestem strażnikiem forum!!!:wink: Mogę przystąpić do rozgrzeszenia :D ? Pozdro Gitta. :D i ja równiez prosze o rozgrzeszenie, to sie więcej nie powtórzy szefowo :) :clap: pozdro :) Ktos ma ochote na małe ognisko?? Narazie jest nas 3 osoby ale szukam dalej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 i ja równiez prosze o rozgrzeszenie, to sie więcej nie powtórzy szefowo :wink: :) pozdro :D Ktos ma ochote na małe ognisko?? Narazie jest nas 3 osoby ale szukam dalej :icon_razz:dzis na 20,30 spotykamy sie w 'CHACIE''PRZY PL ZOŁNIERZA :D i ja równiez prosze o rozgrzeszenie, to sie więcej nie powtórzy szefowo :D :) pozdro :D Ktos ma ochote na małe ognisko?? Narazie jest nas 3 osoby ale szukam dalej :clap: DZIS NA 20,30 SPOTYKAMY SIE W CHACIE NA TANCACH A POTEM BIBKAJUTRO O 11 NA STRZELNICY KRZEKOWO w niedziele na 13,30 pod KATEDRA parada komunijna DLA moto dominiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 dzis na 20,30 spotykamy sie w 'CHACIE''PRZY PL ZOŁNIERZA :clap:DZIS NA 20,30 SPOTYKAMY SIE W CHACIE NA TANCACH A POTEM BIBKAa obowiazuja jakies stroje w cekiny i buty na koturnie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 tak obowiazuja szpilki z obcasami z przodu i bluzeczka w paski- mowia grubaski ,włosy na zel,tranzystor pod pacha no i obowiazkowo zabrac swoja twarz a maske w domu zostawic :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 tak obowiazuja szpilki z obcasami z przodu i bluzeczka w paski- mowia grubaski ,włosy na zel,tranzystor pod pacha no i obowiazkowo zabrac swoja twarz a maske w domu zostawic :icon_razz: tańcory psia ich mać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) A ja wszystko mam gdzies.. bo silnik rozlozylim... jutro czesc 2 zabawy... Edytowane 12 Maja 2006 przez Kudlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 tańcory psia ich mać!! zaraz zaraz moja mac to dobra kobieta jest i bez takich mi tu GAMONIU :icon_razz: POPROSTU BEDA IM LUDZIE ZAZDRASZCZAC :clap: TAK WIEC JUTRO O11 NA STRZELNICY KRZEKOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 A ja wszystko mam gdzies.. bo silnik rozlozylim... jutro czesc 2 zabawy...jako były posiadacz Fzr 600 życze ci powodzonka w składaniu wiem jakie to jest wkurzające jak trza latać a konik domaga się remontu silnika ja tęż tak miałem ale dałem rade YAMAHA ---OKPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gdzie w Szczecinie zrobie badanie techniczne bzyka ?? - oczywiście bez zapisów i kolejek :icon_razz: Ps. Gumieńce i okolice :clap: A Ty z Gumieniec ?? Nawet nie wiedzialam ''sasiedzie'' :-PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ok.Moto przebadane :icon_razz:, dziekuję wszystkim za namiary na SKP. Maja: Tak jestem z gumieniec, witam "sąsiadkę" :clap:Pozdrawiam :) Ps. Czuję się spełniony, 250 km tego wieczoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Ok.Moto przebadane :icon_razz:, dziekuję wszystkim za namiary na SKP. Maja: Tak jestem z gumieniec, witam "sąsiadkę" :clap:Pozdrawiam :) Ps. Czuję się spełniony, 250 km tego wieczoru :) ja tz poniekąd Gumieńce:) dzis wyjezdzam za miasto do rodziny wiec dzis nie jezdimy :wink: wytrzymacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 He he a i ja jestem z Gumieniec !!!!!!!!!!! Moze jakąś mafie stworzymy :icon_razz:Pozdrawiam Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi