domell Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) 27.05 godz.10-parada przez miasto Wolin w strone plażyDIEŃ DIECIAKA I STRAŻAKA W WOLINIE PO WIECEJ INFORMACJI pisac [email protected] GROCHÓWKA I KIEŁBASY PRZEWIDZIANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Edytowane 10 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) INFO Proponuje wypad dodzieciaków w tę niedziele!! zainteresowani prosze o zgłaszanie się!!! z góry dziekuje ja proponuje jak ktos chce sie pokazac konikiem -WOJSKOWYM DZIECIOM,sobota o godz 11 na strzelnicy krzekowo obok jednostki na UL, WOJ. POLSKIEGO (droga dojazdowa jest to kostka brukowa pomiedzy jednostka a torem kolarskin i nia do konca az na strzelnice)jest tam organizowany piknik z okazji SWIETA 12 BRYGADY ZMECHANIZOWANEJ z pokazem sprzetu wojskowego,mozliwa przejazdzka- wzt2 lub inne niespodzianki ale tego nie wiemzostałem poproszony przez te dzieci abym i was pokazał wiec jak kto chce-ZAPRASZAM :buttrock: Edytowane 10 Maja 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Cześć i czołem !!!!!!!!!!Ma ktoś do sprzedania telefon komórkowy, nie musi być pierwszej nowości....wiem że mogę iść do komisu i kupić, ale pomyślałam że może ktomuś sie wala po szufladzie i jest niepotrzebny......Czekam na info.pozdro. Edytowane 10 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kopernik wszystkiego naj i dołączam sie do wszystkich życzeń dla Ciebiewszystko zaczyna mi sie sypac tloki wracają spowrotem na obróbkeodbiór motorka w sobote stoi po wielkim znakiem zapytania?? ??miejmy nadzieje ze jak juz sie złoży to bezie hulało i bedzie super :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 nie przejmuj sie to honda bedzie latać jeszcze do końca swiata i o2 dni dłużej pozdro :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Eeee no lipa.Byłem o 22:20 i nikogo już nie było przy fontannach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Eeee no lipa.Byłem o 22:20 i nikogo już nie było przy fontannach chłopie oni o tej godzinie już dawno spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ty chyba na oczy SHL nie widziałeś.To "coś" na zdjęciach to moja M11 No ale jak sie jeździ na GSiksRrrr to skąd sie ma wiedzieć jak wygląda M11. Faktycznie ten sprzęt to SHL M11 z silnikiem S-32 produkowany od maja 1960r, przystosowywany był do jazdy w wysokich temperaturach z myślą o eksporcie do Indii, miał 9 KM , dwa rodzaje przedniego zawieszenia, kosztował wówczas 14300zł i w ciągu 1961-62r wyprodukowano ich 16000 sztuk .Zdziwiony !!!! Wcześniej niemal identycznie wyglądały M06 i różniły się kolorem , zabudową filtra powietrza i minimalnie bryłą bloku silnika która trudno ocenic z tak małego zdjęcia. Następnym razem poczekamy na Ciebie z browarem do 22.20 i zintegrujemy się jak prawdziwi motocykliści. Za tego"chłopczyka" nie jestem zły to i tak lepiej brzmi niż " PTYŚ"Pozdrawiam wszystkich ,jak nie pośmigam to też taki nerwowy jestem. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 nie przejmuj sie to honda bedzie latać jeszcze do końca swiata i o2 dni dłużejpozdro :crossy: :buttrock: Ale jej właściciel padnie na marskość wątroby o wiele wcześniej i Honda będzie musiała latać samotnie. :) Cześć wyspiarzu. Czy Ty pracujesz tam w kawiarence internetowej? Do czasu wyjazdu nie gamzałeś tyle. :) :) Pozdrowienia od całej bandy Niedźwiedzi. :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Następnym razem poczekamy na Ciebie z browarem do 22.20 i zintegrujemy się jak prawdziwi motocykliści. Za tego"chłopczyka" nie jestem zły to i tak lepiej brzmi niż " PTYŚ"Pozdrawiam wszystkich ,jak nie pośmigam to też taki nerwowy jestem. :buttrock: No to jak wy sie integrujecie jak mnie gubicie w nocy? :crossy: Kurde akurat jak ja przejezdzalam ostatnia to wylaczyli sygnalizacje uliczna i juz was nie dogonilam.Pojechalam na rondo uniwersteckie i dalej ale jak was nie bylo to zrobilam rundke i wrocilam do garage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 No to jak wy sie integrujecie jak mnie gubicie w nocy? :D Kurde akurat jak ja przejezdzalam ostatnia to wylaczyli sygnalizacje uliczna i juz was nie dogonilam.Pojechalam na rondo uniwersteckie i dalej ale jak was nie bylo to zrobilam rundke i wrocilam do garage. a ze mna zadna franca nie chce polatac ;):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a ze mna zadna franca nie chce polatac :eek::( Zbychu, z całym szacunkiem ale grozi to pęknięciem błony bębenka. No i powoduje dość dużą ciekawość naszej policji. :D ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Zbychu, z całym szacunkiem ale grozi to pęknięciem błony bębenka. No i powoduje dość dużą ciekawość naszej policji. :D ;) e tam az tak głośny nie jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Ale jej właściciel padnie na marskość wątroby o wiele wcześniej i Honda będzie musiała latać samotnie. Cześć wyspiarzu. Czy Ty pracujesz tam w kawiarence internetowej? Do czasu wyjazdu nie gamzałeś tyle. Pozdrowienia od całej bandy Niedźwiedzi. spoko złego diabli nie biorą a ta moja honda pojedzie ze mną na koniec swata i o 2 000 km daley hehehe :D ;) pozdro dla niedzwiedzi od domelów Edytowane 11 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 witam własnie sie zorientowałem sie ze potrzeba mi do mojego nowego chaperowego sprzeta typu wsk Vka dwa boczki rodzaju cos jak np do wirago itp poprostu jakies wypukłosci,w celu uwypuklenia bocznych stron mojego motorka -bo narazie sa tam dziurki i trzeba je jakos wypełnicSPRAWA PILNA WIEC DAJCIE ZNAC I POMOZCIE BO CZAS UCIEKA A NA JUNAKA MUSI JUZ JEZDZIC DZIEKUJE ZA CHECI I PA :eek: ;) MAM PYTANKO CZY JAK FABRYCZNIE MOTOR WSK NIE MA KIERUNKOW TO TRZEBA KOMBINOWAC ABY JE ZAŁOZYC -CZY SA WYMAGANE W RUCHU MIEJSKIM,BO NA WIOSKACH JAKOS ICH NIE MAJA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi