Sylwia Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Mi...tzn. mojemu motorkowi nic sie nie stało...nastraszył mnie trochę( ujęłabym to tak dał mi pstryczka w nos ) :icon_twisted: :rolleyes:Strzelił fochaaaaaaaaaaaa A ja jutro nie będę mogła przyjść do Was :) buuuuu Edytowane 9 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Mi...tzn. mojemu motorkowi nic sie nie stało...nastraszył mnie trochę( ujęłabym to tak dał mi pstryczka w nos ) :P :PHonda...to jest odpowiedz :P nos ) :P ;)A ja jutro nie będę mogła przyjść do Was :( buuuuuRobota to Glupota!!! PICIE to jest zycie!!! :icon_twisted: :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czyli kto za aleja fontan?Ja napewno.i tych nawalonych dziwnych panow nie bedzie :icon_twisted:Za to beda dziwne panie, ktore zrobia wszystko za 50 zl. Robota to Glupota!!! PICIE to jest zycie!!!Jakze pieknie i poetycko to ujales ;] Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czyli jutro 0 20 na alei fontan? ustlone?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 jak dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Cytat(Sylwia @ 09 Maj 2006 - 16:59) Mi...tzn. mojemu motorkowi nic sie nie stało...nastraszył mnie trochę( ujęłabym to tak dał mi pstryczka w nos ) Honda...to jest odpowiedz dobrze poewidziane batman KOPERNIK WSZYSTKIEGO NAJ KILOMETRÓW I WRAŻEŃ :rolleyes: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Mnie nie budiet.. kursik koncze o 20, potem do kolezanki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja Wam tu dam na SUZUKI psioczyc . Honda, sronda nic nie warta ,kupcie sobie raz SUZUKI boście motocykla nigdy nie mieli ! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 I widzisz Walkie - znowu moja propozycja nie przeszła :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Pełen szacun 4 all Dzięxy ludzika Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Ja Wam tu dam na SUZUKI psioczyc .Honda, sronda nic nie warta ,kupcie sobie raz SUZUKI boście motocykla nigdy nie mieli ! suzuki sruki wahaj smroddeek klasyka :icon_twisted: :) te ludzie śpicie ? :rolleyes: Edytowane 10 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Chyba juz sie powoli budza :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ale dzisiejsze spotkanie w jakimś konkretnym lokalu czy pod parasolami?I do której zwykle siedzicie? Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ale dzisiejsze spotkanie w jakimś konkretnym lokalu czy pod parasolami?I do której zwykle siedzicie? Pozdrawiam ALL "All" pozdrawiają Ciebie, dla jeżdżących - codziennie jesteśmy na Wałach Chrobrego. KARMADEKC laleczko ty nasza Ptysiu forumowy ujawnij sie ,wszyscy są ciekawi czy masz wąsy , i jak wygląda ta słynna ADELA 125. PELEN szacun dla sprzęta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Czyli jutro 0 20 na alei fontan?ustlone?!?Spieprzaj dziadu :buttrock: Jestem za jak bedziesz jechal zajedz po mnie pod chate polecimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi