Sylwek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 haha mowilem ze Halo Musi miec swoje forum :icon_mrgreen: przedwczoraj zginął motocyklista... :biggrin:Dosladnie w Podjuchach na ulicy Metalowej.O tragicznym wypadku jest artykół w Głosie Szczecińskim z dn. 24 kwietniaMotocyklista mial 41 lat. Podobno jechal na kole, stracil rownowage i uderzyl w drzewo ;/ Jak ktos chce skan to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 O jejku jejku co tu sie narobilo :biggrin: . Tylko jeden dzien nie zagladalem a tu takie zmiany. Gitta na moda!!!, tylko blagam wywiazuj sie najpierw z obowiazkow naszej pogodynki co by bylo o czym pisac a nie ze pogoda po hu..... czy cos takiego. Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 sie bede powtarzał!! ale tel lub cos do adriana poprosze!! Odezwij się do mnie na gg 3498749 a podam Ci numer do ADRIANA :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zauważyliście na "Zlotach" kolejnego klona HALO?Nowy Sącz też się "podszywa" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 są klony ''halo'' ale to chyba nic złego, ........wręcz przeciwnie:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jestem pod wielkim wrazeniem jak to forum sie rozrasta :icon_mrgreen: :biggrin: a teraz Gryfino i bedzie nastepna okazja sie z wami spotkac i :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Jestem pod wielkim wrazeniem jak to forum sie rozrasta :icon_mrgreen: :biggrin: a teraz Gryfino i bedzie nastepna okazja sie z wami spotkac i :icon_mrgreen: Pamiętaj zawsze możesz się z nami spotkać w BISTRO Ułańskim bo jutro środa(będziemy ustalać wyjazd do Gryfina) a potem w czwarteczek na sali gimnastycznej na siatkówce i koszykówce..... PS Walkie: tym razem sala będzie więc przybywaj chłopaku.... Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam pytanko, o której jutro się spotykacie?? Będziemy jutro z Miśkiem w Szczecinie, to podjedziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyFazer Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hello . Ja jestem ze Szczecina .. latam fazerem 2004 ... a raczej jestem z Kobylanki.. czyli gminy mocno motocyklowej... ale codziennie w szczecinie... kto polata?? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mam pytanko, o której jutro się spotykacie?? Będziemy jutro z Miśkiem w Szczecinie, to podjedziemy :icon_mrgreen: Spotykamy się o 20.00 :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Spotykamy się o 20.00 :icon_mrgreen: :biggrin: dokładnie tak jak mowisz a jak ktos chce to mozna predzej na wałach i z tamtad zjazd do UŁANSKIEJZANA DZIS ZNOW MNIE BIERZE NA SIODŁO :icon_mrgreen: TAK WIEC Z DROGI SLEDZIE ZANA JEDZIE :icon_mrgreen: do zobaczenia na miejscu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) a raczej jestem z Kobylanki.. czyli gminy mocno motocyklowej... a myslalem ze w kobylance to tylko konno... :) a w ogole to witaj kolego :D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) hello . Ja jestem ze Szczecina .. latam fazerem 2004 ... a raczej jestem z Kobylanki.. czyli gminy mocno motocyklowej... ale codziennie w szczecinie... kto polata?? pozdrawiam:) Witaj!No z Kobylanki znamy już jednego Adama XJ.Udzielaj sie dzielnie i dołączanie do nas na zlotach i na przejażdzkach. Dostałam informację że moge od dzisiaj psoty ustawiac.Mam ogólne pytanie które zadam w Ułanskiej a tych co nie bedzie prosze powiedzieć mi tutaj:czy chcecie zeby ten temat ogolny zostal takim jakim jest?O zlotach i przejazadzkach?Każdy następny inny temat np Sklepy,komisy-opinie w osobnym temacie zamieszczamy?Tak samo moze temat Moto-randki lub Harlequin :).Teraz jest możliwości wiele:)Pozdrawiam i jade własnie do robotki sprzecikiem bo pogode mamy dobra prawda?:D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Taki ogólny topic jest fajny :D.Ale w sumie można przerzucić pytanie o komisy do osobnego tematu.Może wtedy jakieś opinie na tamat tych komisów usłysze;) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :D Co tu się dzieje. Czy tylko ja siedze w pracy wkurzając sie że nie moge w taką pogodę wyjechać na miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi