hikor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mój Michał jest elektrykiem. Podaję ci namiary na maila: [email protected]Wielkie dzięki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 potrzebny kontakt do adriana MAGNA :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Wypad jak najbardziej udany.Zgadzamsię z tym w 100% ...pogoda nam dopisała,liczba sprzetów zadziwiająca,a i klimat imprezy był super... dzięki wielkie za tak fajną imprezę :buttrock: p.s. Jak już woki toki napisał wczesniej,po Woświnie z pełnymi brzuchami wybraliśmy się w odwiedziny do naszego brata Bandziora...pozdrowienia dla wszystkich moto braci i sióstr od niego...Bandzior,jak to Bandzior,raz lepiej,raz gorzej... dołki psychiczne załapuje szczególnie wtedy, kiedy cały wieczór musi spędzić w towarzystwie ryczącej 70-ki...chciał,nie chciał-nowego sprzęta trzeba jakoś spłacić :icon_mrgreen: :icon_biggrin: dla bandziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Zgadzamsię z tym w 100% ...pogoda nam dopisała,liczba sprzetów zadziwiająca,a i klimat imprezy był super... dzięki wielkie za tak fajną imprezę :buttrock: LUDZIE FAJNIE ŻE BYLIŚCIE NA WOŚWINIE Teraz ja SKARBNIK pozwolę sobie oficjalnie podziękować wszystkim zaangażowanym w organizację Woświna a zwłaszcza sponsorom tj. uczestnikom Sylwestra(ci co byli wiedzą), Walkiemu, Zielakowi i Robertowi oraz wszystkim za dobrowolne wpłaty, które zostały zaksięgowane na koncie Halo Szczecin a zostaną wykorzystane na kolejny wyjazd moto.Pamiętajcie wszyscy jesteście W PORZĄDKU a maszyn nad jęziorkiem było dokładnie 104 bo policzono. Ludzi pewnie znacznie więcej bo wielu było samochodzikami. Za pomoc w naprawie mojego ślicznego konika podziękowania składam mojemu wspaniałemu małżonkowi oraz ADRIANOWI, DZIEJASKOWI i koledze którego nica niepamiętam. A oczywiście za lineczkę holowniczą koledze Seboce. Panowie bez WAS by się nie udało... PS LANDRYNKA: Bardzo fajnie, że chcecie zająć się zorganizowaniem jakiegoś wypadu, bo to wcale nie jest takie proste. Jeszcze jedno pełen szacuneczek Carioka dla Cię za nowego awatarka- w końcu. :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jeszcze jedno pełen szacuneczek Carioka dla Cię za nowego awatarka- w końcu. :icon_biggrin: :icon_mrgreen:Bardzo dzięki, naprawiłam się i YZF-a ujarzmiona P.S. Dziękuję wszystkim za miłe słowa i "miłe" telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jestem naocznym świadkiem jak Carioke śmigała i kółka ( z palcem w nosie kręciła )na swoim niemałym YZF. Gratuluję i zazdroszczę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 No niestety ja wczoraj sobie nie pojeździłem Ale dziś.... Lata ktoś dziś? Szacun Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jestem naocznym świadkiem jak Carioke śmigała i kółka ( z palcem w nosie kręciła )na swoim niemałym YZF. Gratuluję i zazdroszczę !!!!! no to super bo moja ZANA juz potrzebuje jakies koluni do polatania ,a nie tylko po UŁANSKU przy stole :buttrock: TAK WIEC CWICZCIE SIE DZIEWCZYNY BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY :icon_mrgreen: no i czekamy na kolejna MZ na miescie :buttrock: ogłoszenie; jak ktos ma jakies czesci do mz najlepiej instalacja 6v(cewki,kondesatory,zapłony,itp)to prosze o info -szukamy zapasow na wyjazd w droge do GRYFINA,bo MZ Zany TAM SIE WYBIERA :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Spotkanie Woświnowe było super :icon_biggrin: Podziekowania dla "Onanizatorów" :icon_mrgreen: hehe prawie jak na zlocie :buttrock: patrząc po ilości maszyn Super spotkać niektórych po tej mroźnej zimie ....:buttrock: ps.MiśkaDR-bylo śmiesznie tak więc szykuje teraz siebie i Bandziora na Gryfino (jak da się namówić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pare fotek z mojego aparatu: http://www.langusta.prv.pl/prezes/woswin2006.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Żana gratulacje dla Ciebie i twojej MZ :buttrock: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: ps.ja też tak chcę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 szukamy zapasow na wyjazd w droge do GRYFINA,bo MZ Zany TAM SIE WYBIERA :icon_biggrin: Pełen szacun :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :flesje: :flesje: Kopernik :flesje: ps. Gryfina to sobie nie odpuszczę :flesje: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Słuchajcie jeśli ktos będzie potrzebował jakiś części, albo akcesoriów, to mam "malutkie" wtyczki w hurtowniach :icon_biggrin: Oczywiście ceny dużo niższe niż w sklepach Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak by sie komuś nudziło to o 20 na wałach hmmmmm?? Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) :icon_biggrin: "PS LANDRYNKA: Bardzo fajnie, że chcecie zająć się zorganizowaniem jakiegoś wypadu, bo to wcale nie jest takie proste. Impreza juz tuż tuż , wiec wypada troszkę sprecyzować program wypadu: Miejsce: Zakon Panien norbetanek W programie imprezy przewidzieliśmy wiele atrakcji, wiekszośc darmowych :icon_mrgreen: - koszenie trawy - karmienie ptaków - modlitwa sam na sam z zakonnicą - zdjęcie pamiątkowe z ojcem dyrektorem ( 45zł - faktura VAT) :buttrock: :buttrock: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi