Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mikoch-pogode zamówiłam ładnąA wy przestańcie pitolić!Odechciewa się juz na forum czytać tych bzdetów.Ja tam ide sprawdzić czy moc nie uciekła.Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mikoch-pogode zamówiłam ładnąA wy przestańcie pitolić!Odechciewa się juz na forum czytać tych bzdetów.Ja tam ide sprawdzić czy moc nie uciekła.Nara! Fajnie masz z tą mocą. Ja ciagle w tyrce. Już mam dość. :banghead: :P :evil: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Żeby nie było nieporozumień. DR800S to nie ścigacz :P A nie jest to nawet "DR dual sport" :banghead: ? DUAL SPORT :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez dr.Big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ja się dzisiaj wkurzyłem oponka do mnie dojedzie dopiero w Poniedziałek a na przerwanych drutach nie będe gonił więc musze jechać moją caliberą na Woświn (chyba mnie nie wygonicie)Będe leciał przez Golczewo to jak byś Domel chciał sie zabrać to daj znać i Boras ty też jak nie masz sprzęta to siadaj w busa i w Wolinie cię zabieram i gonimyNiech ktoś mi powie dokładnie w jakiej to jest miejscowości (cieszyno ?? czy cóś )POZDRO i do ZOBACZYSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) A nie jest to nawet "DR dual sport" :banghead: ?Jak dla mnie, jest to "DR tripple sport" :evil:1. sportowo przyspiesza :P 2. waga superciężka (jak na enduro) :evil: 3. osiąga mistrzostwo w wyciąganiu kasy z mojego karmana :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ludki jak ktoś ma coś wiekszego do zabrania to zgłaszać bo jak się obudzicie na ostatnią chwilę to po 5 zika :banghead: GG 1379201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jakby cos to jutro o 15.30 na wałach konikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jakby cos to jutro o 15.30 na wałach konikami Postać czy polatać? :banghead: Jak druga wersja to ja sie pisze.Moze jutro Krajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wybiera sie ktos z Was jutro/ po jutro do Wa-wy na Extreme moto??Chyba juz najwyzyszy czas sie pakowac jak ktos jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Znalezione w internecie :P DOTYCZY ZLOTU W GRYFINIE 29 kwietnia – 1 maja „ZLOT MOTOCYKLISTÓW” - w programie min.: dn. 30.04. - godz. 2130 – nocna parada motocyklowa z pochodniami po ulicach miasta; - godz. 2200 – koncert zespołów: 4 GRUPA BIEDNYCH, CZARTER, SILO - teren OWiR (org. Gryf-Bikers) co do zlotu w gryfinie to nie mam pjecia jak to zrobie ale za wszelka cene bede tam zamierzam tam byc w piatek a w sobote sciagam tam swoja 2 polowke i zostaje do niedzielijuz sie nie moge doczekac nastepnego wekendu :banghead: A ja się dzisiaj wkurzyłem oponka do mnie dojedzie dopiero w Poniedziałek a na przerwanych drutach nie będe gonił więc musze jechać moją caliberą na Woświn (chyba mnie nie wygonicie)Będe leciał przez Golczewo to jak byś Domel chciał sie zabrać to daj znać i Boras ty też jak nie masz sprzęta to siadaj w busa i w Wolinie cię zabieram i gonimyNiech ktoś mi powie dokładnie w jakiej to jest miejscowości (cieszyno ?? czy cóś )POZDRO i do ZOBACZYSKA ijuz jest fajnie jak mi sie tylko uda to zabieram sie z Toba jutro dam Ci znac do poludnia musze zamowic sobie busa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Gdzie Wy dzisiaj się podziewaiście ?? Byłem i na Wałach około 21 ... pusto, przed Ułańską pusto - jedynie jakiś cieć zaczął cos gadać bod nosem że latam po chodniku :banghead: troche kurzu zrobiłem :P ... ehh mogłem spalic lacza ale szoda oponki :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hej witam Wszystkich, chciałam powiedziec ,ze my w niedziele pojedziemy bezposrednio do Chociwla. Spotkamy sie w Chociwlu. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Postać czy polatać? :evil: Jak druga wersja to ja sie pisze.Moze jutro Krajnik? Latac, latac, latac :evil: :buttrock: :D Jak najbardziej Krajnik, koncze prace o 11 wiec o 12 moge ruszac :banghead: . W sprawie wyprawy prosze o kontakt z nr: jak by co po nr dzwonic do Kochanka lub Hiszpana i krecic ich rowniez na katy po super winkelkach :P :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 quote name='Gitta' date='21 Kwiecień 2006 - 21:51' post='579869']Postać czy polatać? :D Jak druga wersja to ja sie pisze.Moze jutro Krajnik? no mysle ze polatamy ale najpierw obiecany market na 16 (słoneczne), krajnik to dla mnie za kreto -wole bardziej proste bo przez ten kosz jakos mam nawyki do jazdy na prosto i z wykładaniem sie mam problemy ;) a z MZ to byscie sie zameczyli ciagle czekajac :icon_eek: ,wiec moze jakies inne propozycje? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 a ja chcialem zlozyc zazalenie na kolege Batmana Batmana :evil: zadzwonil ten oszolom (przypuszczalnie nie sam bo byl w takim stanie ze nie trafil by w cyferki na klawiaturze :icon_eek:) o 2 w nocy na moja komore ;) :D i krzyczal... ale to strasznie krzyczal... i belkotal niezrozumiale... :DProponuje zeby nastepnym razem (jezeli mnie kocha) przyjechal o 4 nad ranem pod blok i spalil gume... ;) A kolezanki z "ligi" nastepnym razem niech same zadzwonia i sie odezwa, a nie wykorzystuja "slabego psychicznie" kolege... ;) :D ...to o ktorej i gdzie ten krajnik? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi