domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 :crossy: zawsze mniętki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Bardzo dziekuję Carioce, Majkelowi, Batmanowi i Kudłatemu za doping na mojej nauce jazdy na torze cartingowym-pomimo deszczu się wstawili-JESTEŚCIE W PORZĄDKU .....Wiesz Żanka że my zawsze jesteśmy z Tobą Witamy nowo przybyłych Szszamana i Batmana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ino Kopernik mi sie w sobote spil :banghead: Jak nie jak tak :crossy: :P A kto w kasku chodził po lesie heheheheheheheh Szacun.Kopernik :banghead: zawsze mniętki był Miętki to jest pisior :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Miętki to jest pisior kopernik nie badz taki skromny ehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A kto w kasku chodził po lesie heheheheheheheh a no chodzilo sie po lesie w kaska tyle tam drzew ....ale fakt byle zaj.... :crossy: dobra ide pic dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Miętki to jest pisior kopernik nie badz taki skromny ehhe Zobaczymy jak w środe się zjawisz w Ułańskiej i tak do syfu potem nie dasz się namówić. dobra ide pic dalej :crossy: Walnijta za moje zdrowie, przyda mi się Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 dobra spadam 3 majcie sie bede jutro w szczecinie to zawine narka tez ide pic wasze zdrowie pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Bardzo chętnie poznam kogos (kolegę/kolezankę) z kim mogłabym troszkę pośmigać ścigaczem... nie zrozumcie mnie źle, mnie nie interesuje czy to będzie motor za 10 tys czy za 50tys, ważne by miał "serduszko" :crossy: Nie szukam przygód, jestem normalna dziewczyną, ja poprostu potrzebuję tej adrenaliny do życia :P Chętnie poznam kolezankę, tylko żenie mam scigacza a jeżdżę "nakedem" handą CBWpadnij do nas na spotkanko klubowe we srodę na 20:00 do knajpy zwanej "Ułańską" na Wyzwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) :crossy: no to teraz nas jest najwiecej na forum (BORKI) Mały (batman) a TY co się nie chwalisz ze masz neta?? Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez BORAS25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wiataj Batman'ku na forum :banghead: Fajnie że mogliśmy pośmigac po lesie dzięki Twojej tajemniczej legitymacji, Twoje zdrowie :banghead: Szkoda że się pogoda skiepściła na wieczór :crossy: myslałam że rodzinke odeślę do domu a sama rusze w miasto a tu lipa :P Jak tam spacer się udał Carioke ???? Widzę że brać motocyklowa trzyma się ... w kupie :banghead: wspólne spacerki.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznieYo yo yo BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!!BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!!!BATMAN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No siemano Batman Batman.Wkońcu dotarłeś.A szszaman to kto?Nasz ojciec Pio?Kurde wiecie co jak tak dalej pojdzie to dziennie minimum jedna strona postów się uzbiera:)Jutro atakuje i pacyfikuje Szczecin!Możecie wypatrywac mnie za oknami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Yo yo yo BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!!BATMAN!!! BATMAN!!! BATMAN!!!BATMAN!!!Jeden Batman i tyle radosci :crossy: Szacun dla wszystkichPosdro dzięki Twojej tajemniczej legitymacji, Twoje zdrowie :P a legitymacja jest calkiem w ci*....nie bylo ja latwo zdobyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No siemano Batman Batman.Wkońcu dotarłeś.A szszaman to kto?Nasz ojciec Pio?Kurde wiecie co jak tak dalej pojdzie to dziennie minimum jedna strona postów się uzbiera:)Jutro atakuje i pacyfikuje Szczecin!Możecie wypatrywac mnie za oknami:)A Szszaman to pan pio tzw. PAN ŁADNY II (Ta nazwa pochodzi z kreatywnej głowy Carioci) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jutro atakuje i pacyfikuje Szczecin!Możecie wypatrywac mnie za oknami:)a przed tancami czy po tancach?no i najwazniejsze w skarpetkach czy na boso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi