NIX Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No ładnie, wyrwie się człowiek na dwa i pół dnia na święta do rodzinki a po powrocie kilka stron postów do przeczytania. Jak nigdy. Ze świętami wszystko fajnie ale powroty to już nie bardzo. Pogoda ok, ale samochodziarze to powinni mieć większe lusterka. Ze Świnoujścia to prawie niekończący się konwój do wyprzedzania. Ciekawe czy mi się uda wyrwać nad Woświn... :crossy: Pozdrowionka po świętach i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Drogie koleżanki i koledzy no więc pogode daje wam dzisiaj w prezencie.Od jutra tylko ładne dni będą:PMiłego dzisiaj latania tym co mogą hola hola co za obietnice bez pokrycia, nie wiem może tlyko w tej czesci szczecina pada co ja jestem ale pada :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 GITA spalimy cię na stosie wiedżmo, u mnie też pada a z kobitką właśnie polatać chciałem nadmorskim szlakiem, coś te twoje zaklinania pogody licho wychodzą pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 GITA spalimy cię na stosie wiedżmo, u mnie też pada a z kobitką właśnie polatać chciałem nadmorskim szlakiem, coś te twoje zaklinania pogody licho wychodzą pozdrowionka spoko dajmy jej szanse jesczze czuje ze jesczze z godzinka moze dwie i będzie można polansować sie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 dac jej szanse, dac jej szanse, dac jej szanse :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ZANA GRATULUJEMY SPRZETA :P :banghead: :crossy: Dziękuję , dziękuję i muszę przyznać, że znów dziś polatałam i normalnie maszyna dodaje mi skrzydeł choć ma bardzo małą pojemność. Bardzo dziekuję Carioce, Majkelowi, Batmanowi i Kudłatemu za doping na mojej nauce jazdy na torze cartingowym-pomimo deszczu się wstawili-JESTEŚCIE W PORZĄDKU ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Żana :P mam nadzieję że z chamowaniem nie masz problemów, szacuneczek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 MIałem ts 250 bardzo sobie chwaliłem dbaj olej ley a będziesz zadowolona , jak trzeba bedzie jakies graty do niej do daj znac mam kolesia co maił troche tego srzętu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ZANA GRATULUJEMY SPRZETA :banghead: :banghead: :PDziękuję , dziękuję i muszę przyznać, że znów dziś polatałam i normalnie maszyna dodaje mi skrzydeł choć ma bardzo małą pojemność. Bardzo dziekuję Carioce, Majkelowi, Batmanowi i Kudłatemu za doping na mojej nauce jazdy na torze cartingowym-pomimo deszczu się wstawili-JESTEŚCIE W PORZĄDKU ..... chociaż ma małą pojemność;/ nie pojemność jest najważniejsza tylko dusza ja czasem śmigam na yamaha DT 80 i jak wjade w lask to zabawa jest przednia :] trzewba to poczuć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznieWITANY CIE BRACISZKU BATMANIE :banghead: :banghead: ZANA GRATULUJEMY SPRZETA :banghead: :D :crossy:Dziękuję , dziękuję i muszę przyznać, że znów dziś polatałam i normalnie maszyna dodaje mi skrzydeł choć ma bardzo małą pojemność. Bardzo dziekuję Carioce, Majkelowi, Batmanowi i Kudłatemu za doping na mojej nauce jazdy na torze cartingowym-pomimo deszczu się wstawili-JESTEŚCIE W PORZĄDKU ..... A MEZOWI TO JUZ NIE PODZIEKUJE :wink: Żana :D mam nadzieję że z chamowaniem nie masz problemów, szacuneczek :banghead: JAKOS DAJE RADE ALE GŁOWY BYM NIE DAŁ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 siemka batman batman jak kacor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie No nareszcie się pojawił Szacuneczek Los Kopernikos Nie wiem coś ty Domello zozsiewał jak byłem u ciebie w sobote ale gardło mnie teraz tak nap...... A chciałem sobie dziś polatać Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 kopernik mnie czache przewiało tak ze pół nocy nie spałem i prochy jadłem jakiech ptasie gypy i inne wągliki albo co :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 alez Domelu jakiego kaca to plotki jakies . ino Kopernik mi sie w sobote spil :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi