zurek1976 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Przygody akulatorowe? Hehe, a juz myslalem,ze tylko mnie dopadlo.. No, ale Suza stala 4 miechy i miala calkowite prawo odmowic wspolpracy. W koncu co to za zachowanie?? Najpierw: oooo, dobry konik, latamy tu i owdzie, a jak zima to nawet nikt nie przyjdzie kichnac na motor :D No to sie ogonem do mnie odwrocila i mialem za swoje. Moze waszym kuniom dopiero co sie przypomnialo i stad przygody?Cholera, nawet nie chce myslec co sobie Fazerek powie na moj temat.... :icon_exclaim: To pewnie nie bedzie nic milego... Sluchajta, ponawiam propozycje dla mocna zakreconychJak sie komus chce poleciec kawalek z nami w kierunku Rostocku to zapraszam z przyjemnoscia. Mozecie sie bujac po Wojska Polskiego, albo tkwic na Walach, albo nabic trochu km po niezlych drogach. Kto nie mial okazji "przetestowac" moto to A20 swietnie sie do tego nadaje.Termin: 17.04, poniedzialek, godzina: poranna, pewnie kolo 8:00. Do potwierdzenia. Miejsce spotkania tez. Pozdro all :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No a ja se polatałem w tym sezonie ze 400km i mi uszczelka pod głowicą poszła :P może jutro mi przyślą uszczelke i zaczne składać moto Sezon rozpoczęty niezbyt dobrze ale póżniej mam nadzieje że nie będie niespodzianek i dotre nad Wośmin na spotkanko POZDRO :icon_biggrin: a wtajemniczcie nowicjusza prosze co to Wośmin i co to za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam serdzecznie po dluuuugiej nieobecnosci. Widze,ze sie sporo dzialo. Obiecuje przeczytac zaleglosci w wolnej chwili. A tym czasem sezon widze rozpoczety. Myslalem, ze troche cieplej bedzie, no ale trza byc twardym a nie mietkim, takze odpalilem swojego konia zaraz po powrocie :icon_biggrin: Musze sie jeszcze przestawic tylko na polski klimat wiec 3majcie sie i mam nadzieje do niedlugiego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) a wtajemniczcie nowicjusza prosze co to Wośmin i co to za spotkanko Bardzo prosze tutaj jest informacja http://www.haloszczecin.com/Co roku rozpoczynamy takim wyjazdem (70km) sezon:)Narazie jest pewien pomysł ale organizatorki nie zdradzą :icon_biggrin: Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam serdzecznie po dluuuugiej nieobecnosci. Witaj Stix, wiesz że przetrzymuję pod kluczem Twoją koszulkę.Zapraszam jutro do "Ułańskiej" po odbiór i opwiesci co sie z Toba działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to ja tez dzisiaj do pracy motorkiem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Co tu tak cicho????:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Cześć Wam!Jak to szkoda że mnie dziś nie będzię w Ułańskiej :P już mi tęsko za Wami... za motocyklową szczecińską elitą :P Pewnie siatki w czwartek nie będzie bo wszyscy mazurki piec będą :P więc się już napewno zapłacze się za wami, ale w czwartek "kunia" za warsztatu odbieram :icon_biggrin: Pozdrawiam Was!!!!! Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no wlasnie... jak makiem zasial... to co, wieczorem zbiorka na walach? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 wieczorem zbiorka na walach? :icon_biggrin: Jak to.... to spotykacie się już na Wałach?????? kiedy i o której ????? Kurde....całkowicie nie jestem w temacie,straciłam wątek.....jak ja to wszystko ogarnę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Cześć Wam!Jak to szkoda że mnie dziś nie będzię w Ułańskiej :) już mi tęsko za Wami... za motocyklową szczecińską elitą :P Pewnie siatki w czwartek nie będzie bo wszyscy mazurki piec będą :D więc się już napewno zapłacze się za wami, ale w czwartek "kunia" za warsztatu odbieram :icon_biggrin: Pozdrawiam Was!!!!! No wkońcu moja koleżanka będzie mogła poszaleć ze mną hihih :P Sali faktycznie nie będzie, ponieważ panie od powierzchni płaskich mają wolne już :P Jeszcze tylko 6 dni do szczęscia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jeszcze tylko 6 dni do szczęscia :P No no Gosiaczku wreszcie Już dawno Cię nie widziałem na drodze :icon_biggrin: :P Do zobaczenia all w dziś Ułańskiej Szacun Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No wkońcu moja koleżanka będzie mogła poszaleć ze mną hihih :P Jeszcze tylko 6 dni do szczęscia :PNo Gosieńko brrrrrmmmmm damy czadu :icon_biggrin: tylko że boje się że ja tylko bedę wąchać zapach twoich spalin, czy poczekesz na mnie :P Całusy dla Wszystkich moto-dam :P)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Całusy dla Wszystkich moto-dam :icon_biggrin:)))) WOW dzięki Ci za całuski!!!!Reszcie rozdamy całusy w Ułańskiej dziś o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Całusy dla Wszystkich moto-dam :P)))) OOOOOO tak tak tak :icon_biggrin: :P :P Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi