Maja Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Może poprawi się , my bedziemy na biwaku od 29.04 do 8.05 , jakby ktoś miał ochotę poleniuchować to zapraszamy do Sierakowa ( 20 km od Stargardu Szcz. ), zabawa napewno będzie przednia :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A ja mam pytanko z innej beczki , a mianowicie co można kupić niedrogiego i fajnego chłopakowi motocykliście na urodziny ?? Bo jakos zaden pomysl mi nie przychodzi do glowy , jakby ktos pomogl to bylabym bardzo wdzięczna , PZDR for all...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jesli facet lubi motorki to coś z tym związanegoJa ostatnio od zony dostawałem: - modele motocykli - uzbierała się juz niezła kolekcja- encyklopedia motocykli Możesz także pomysleć nad czymś praktycznym co wykorzysta w podróżach motocyklowych, ale w moim przypadu sam wole sobie takie drobiazgi dokupywać Pozdrawiam Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Informacja dla zainteresowanych: De'Roker Klub - Szczecin zaprasza na :Szczecińskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2005! Impreza odbedzie się w dniach 07.05-08.05. Gwarantujemy słoneczną pogode, muzyke, ognisko, grilla, kuchnie polową oraz tradycyjnie pieczonego świniaka Weź ze sobą tylko namiot.Miejsce imprezy: LUBIESZYNDE'ROKER KLUB Szczecin Michał dobre informacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 naj leprzy prezent dla motocylkisty to moim zdaniem cos co upiekrzylo by motor jakieś rączki manetek bajeranckie :buttrock: z czaszkami na końcu pobłyskujące srebrem i takie tam pierdułki albo brylok z motorkiem idealny do kluczyków hehe ;) Co do tego zlotu to mam pytanie kurde no ja bym sie tam wbił ale niestety bez moto ;( będą jakies koncerty rockowe albo cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Informacja dla zainteresowanych: De'Roker Klub - Szczecin zaprasza na :Szczecińskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2005! Impreza odbedzie się w dniach 07.05-08.05. Gwarantujemy słoneczną pogode, muzyke, ognisko, grilla, kuchnie polową oraz tradycyjnie pieczonego świniaka Weź ze sobą tylko namiot.Miejsce imprezy: LUBIESZYNDE'ROKER KLUB Szczecin Michał dobre informacje??Zgadza sie,wyprzedzilas mnie wlasnie wszedlem na forum i mialem pisac a tu....napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Szybka lopez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Szybka lopez;)No faktycznie szybka jestes a do Gryfina wybierasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 W zeszłym roku byłam,a w tym mnie niebedie poniewaz wyjezdzamy na chrzciny do Oświecimia.Natomiast na Lubieszynie bedziemy.Ma jedno zdięie zrobione gdzie twoja zona jest.Podaj maila to wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Meila wyslalem ci na PW jak bede w chacie to przejrze swoje zjecia o ile pamietam tez tam Bylas ze Zbychem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Program imprez na dni gryfina http://infoludek.pl/kultura/details?id=6261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 witam, Gdzie balujemy na długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Hej!Ciut mi się olej sączy z maszyny ale planuję dokulać się do Gryfina w sobotę. Oby przesadnie nie lało... Lubieszyn - obowiązkowo! Chćby rowerem :buttrock: bo blisko mam... Gitta - a może do mnie też jakies fotki z weekendu podeślesz? Moga być wszystkie - konto mam pojemne ;) Adres na PW. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ponoć ma być pogoda jeśli tak napewno zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Pretor czytaj dokladnie temat ''Halo Szczecin '' to bedziesz na świeżo ze wszystkimi weekendowmy latankami i imprezami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Meila wyslalem ci na PW jak bede w chacie to przejrze swoje zjecia o ile pamietam tez tam Bylas ze Zbychem Wysłałam wam zdjęcia spakowane.Michał a ty skad znasz Zbycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi