Majkel Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 gdzie miejsce dla mnie wcale mnie nie maBedziesz bedziesz nie pekaj miejsce jestA ja tez mogłabym być na stronce ?? Pytam sie bo niewiem (fstydze siem) ...ja tak sporadycznie widuje Was... Jasne ze mozesz podeslij swoje zdjecie i jakis krotki opis na meila i juz zalatwione. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A gdzie ja znaczy się?Zdjecie poszło i opis też a tylko Szachu doszedł.Trzeba kilka błędow z opisu wywalic.Jakies kropki kreski węże ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Kurcze, mimo ze zawsze w drodze, to nawet ktos o mnie wspomnial :) ? I to takie odlegle czasy jak 2003 :D ? THX :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A ja jestem chora, z nosa mi cieknie, jadę jutro w delegację, a wszystko jest do d... To się nazywa przesilenie zimowo-wiosenne. Mam nadzieję, że nikogo wczoraj nie zainfekowałam... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja nie mogę zapomniałam.... 8O zapomniałam o środowym spotkaniu :oops: Starość nie radoś :twisted: Pozdrawiam [ Dopisane: 14 ]Ale ten teks Policjantka z morskief drogówki .........albo walczy z żoną o motocykl...trafne trafne Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ale ten teks Policjantka z morskief drogówki .........albo walczy z żoną o motocykl...trafne trafne GratulujęDobra, dobra, a co powiesz na moje: Grupowy Kochanek. Normalnie osłabienie 8) 8) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Dobra, dobra, a co powiesz na moje: Grupowy Kochanek. Normalnie osłabienie 8) 8)Tak ...tak...mamie już nie dam wejśc na tą stronkę :banghead:No co zrobić z takim nazwiskiem...trzeba mieś jakieś obowiązki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 No co zrobić z takim nazwiskiem...trzeba mieś jakieś obowiązki I dlatego w niektórych kręgach znany jestem jako: Brodaty Perwers. :banghead: :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Brodaty Perwers. jak...brodaty....perwers....ale się uśmiałam, ciekawe kto miał taką fantazję :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 dlatego w niektórych kręgach znany jestem jako: Brodaty Perwers. A JA MYSLAŁEM ZE JAKO TEN CO ZNA WSZYSTKIE POZYCJE SWIATA,I MOZE JAK CHCE ZROBIC WSZYSTKO :D DOBRE, ;) ZROBCIE COS Z TA POGODA BO KONIK SIE RWIE DO DROGI A TU ZIMA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Hej! Pozdrawiam z Goleniowa... Jestem tu dziś w pracy i miałam niemiłą przygodę od samego rana... Pan z busika zapomniał, że miał się zatrzymać w Goleniowie i powiózł mnie trochę dalej... ponieważ nie znam okolic, trochę się zdziwiłam jak zobaczyłam tablice koniec Goleniowa... i zaufać tu obcym ludziom... ledwie przez gnojka zdążyłam... Trzymajcie się ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Według onetu jutro ma być 7 stopni. Znajdzie się ktoś chętny na jutrzejsze lansowanie się na sprzęcie ?? Kawasaki is back :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Cześć wszystkim po przespanej zimie. Powoli się budzę i dochodzę do siebie. Jeszcze dwa-trzy tygodnie i trzeba będzie wypędzić Max'a z barłogu. A co do nowej stronki "Halo Szczecin" to gratulacje. Naprawdę udana. :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Według onetu jutro ma być 7 stopni TELEWIZJA KŁAMIE.I ONI TEZ :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 TELEWIZJA KŁAMIE.I ONI TEZ To fakt ale bardziej wiarygodne źródło http://meteo.icm.edu.pl/ pokazuje podobne wyniki. Ja w sobotę rabotam ale w niedzielę :D :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi