kermadec Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Gitta-ale my sie znamy :D I Szachciora znam i Bandziora i Hiszpana i Miłosza i Konrada i .............qrka troszq was znam:DP.S.No właśnie-a w jakiej knajpie sie teraz spotykamy bom nie na czasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No ładnie Generał a miał być siakiś Nissan Patrolno miał byc ale to była jedyna okazja pozbycia sie lublina.A TAM AKURAT TERENOWYCH NIE MIELI CO ZA PECH ale wszystko przed nami,damy rade nie dzis to jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No ładnie Generał a miał być siakiś Nissan Patrolno miał byc ale to była jedyna okazja pozbycia sie lublina.A TAM AKURAT TERENOWYCH NIE MIELI CO ZA PECH ale wszystko przed nami' date='damy rade nie dzis to jutro[/quote'] Oj jak szkoda Lublinka :cry: I gdzie wy teraz bedziecie spali ;) No ale jesli to byla bardzo przemyslana decyzja to gratuluje szybkiej tranzakcji.. :D [ Dopisane: 06-11-2005, 20:17 ]SYLWESTER 2005/2006 Ma ktos z was jakieś pomysły?Lokal?Piwnica?Chmurka? My na dzień dzisiajeszy jestesmy w domu przed TV :-DJa i Zurek tez sie piszemy na sylwestra!!!Byle gdzie' date=' byle jak, byle z Wami!!![/color'] [ Dopisane: 06-11-2005, 20:18 ]WPISUJCIE NAS NA LISTE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 W Kołomąciu za zakrętem Żeby coś tak fajnie było... [ Dopisane: 06-11-2005' date=' 20:54[/i'] ]Ja i Zurek tez sie piszemy na sylwestra!!! Byle gdzie' date=' byle jak, byle z Wami!!! [/quote'] To się rozumie bez WAs nie było by tak fajnie...DAMY CZADU tylko nie wiem czy w przypadku Niechorza PAn właściciel nas przyjmie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 witamswięte słowa ŻANA nie jest powiedziane że będziemy tam mile widziani.troszke tam nabroiliście jakaś zielona budka i serfing po żywopłotach. piszcie jak śię coś dowiecie o tym sylwestrze. ja jak na razie to nie mam planów. Trzymajcie śię Buźka PA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Taka pogoda,suchy asfalt ,gdzie wy jerstescie? Zostawcie klawiatury, zostawcie piloty od tv i na koń.Przyszly tydzien temperatury pow.dziesieciu stopni,POZDRAWIAM NASZEGO PREZESA KLUBU "ORZELKA",jezeli oferta na sylwka bedzie rozsadna napewno zjedziemy wszyscy!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Taka pogoda' date='suchy asfalt ,gdzie wy jerstescie?[/quote']Ładnie ładnie. Cały dzionek czekałem na kogoś do polatania a ty tu z takimi tekstami wyskakujesz? Brak mi słów Macio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 :D -Jak mi kto pożyczy konia to moge polatać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 -Jak mi kto pożyczy konia to moge polatać Nie pożycza się!Tak samo jak żony i męża!!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 8O A kto powiedział,że żony sie nie pożycza?Rozumiem,że szczeoteczki do zębów ale żony....... :D Poza tym ja bym kunia pożyczył dobremu qmplowi ale nie mam aż tak dobrego kumpla :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 kermadec napisał:-Jak mi kto pożyczy konia to moge polatać Nie pożycza się!Tak samo jak żony i męża!!!! Dobrze prawi, polac jej :D Masz u mnie dozywotni splendor i respect 8) Polecam ta mysl sobie oprawic i powiesic nad biureczkiem, bo potem bedzie, jak u mnie, madry Polak po szkodzie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 P.S.Jak ktoś powie,że o koniu nie mówi sie źle to chętnie sie zamienie.Ciekaw jestem opinii po tygodniu "jazdy" (zn naprawiania co 50km). Marudzisz :!: Szachcior SHLką do Polanowa dojechał z kilkoma naprawami w czasie drogi,albo MZtką z Polanowa.To jest dopiero frajda jak sie jedzie i co 10 km sie staje podziwiac przyrode.Szaszka swoimi trupami tez dojezdza i jest zawsze w drodze zabawnieWidocznie nie trafiles na ludz ktoremu takie cos podoba sie i w czasie "remontów" pilnie uczestniczą. :-D Racja ekipo gdy Pawulon złapał kapcia i ekipo gdy Misiek złapał kapcia i ekipo gdy Szachcior ze zlotów wracał?Fetors rulez!!!! Masz u mnie dozywotni splendor i respect WOW 8O...i dodaj szacum zomalka :D [ Dopisane: Poniedziałek Listopad 07, 2005 8:30 am ]Rozumiem,że szczeoteczki do zębów ale żony....... Aha to gratuluje ci :!: :!: :!: :!: Poza tym ja bym kunia pożyczył dobremu qmplowi ale nie mam aż tak dobrego kumpla Widocznie coś tobie dolega :-D Złom jeden Nie nazywaj motocykla złomem :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Racja ekipo gdy Pawulon złapał kapcia nie ma to jak obcowanie z przyroda kukurydza rulez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Marudzisz :!: Szachcior SHLką do Polanowa dojechał z kilkoma naprawami w czasie drogi,albo MZtką z Polanowa.To jest dopiero frajda jak sie jedzie i co 10 km sie staje podziwiac przyrode.Szaszka swoimi trupami tez dojezdza i jest zawsze w drodze zabawnieWidocznie nie trafiles na ludz ktoremu takie cos podoba sie i w czasie "remontów" pilnie uczestniczą. :-D Racja ekipo gdy Pawulon złapał kapcia i ekipo gdy Misiek złapał kapcia i ekipo gdy Szachcior ze zlotów wracał?Fetors rulez!!!! gdyby nie te naprawy i przymusowe postoje to nie było by pseudo striptizu na naszej autostradzie,cofania sie po zbedne rzeczy ktore wyrzuciło sie podczas wczesniejszej naprawy a defakto okazały sie znowu pomocne,i wielu innych miłych wspomnień :-D Nastepnym razem tez jade z ekipa w ktorej jest jedna padaka NIE MA NIC LEPSZEGO :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 10km i postój na naprawe to chyba nie jazda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi