Gitta Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 to wystawcie kanapy i w tej komnacie poustawiajcie same ławy i ławki-wiecej nas sie pomiesci.Sama bym to zrobiła' date='ale jak co środa jestem na kursie' date='wiec kolo 21 bedziemy.[/quote'']buhaha sama byś to zrobiła !!!! jasne !!!!! najeła byś kolegów do pomocy......no ale niech zostanie :) To ty nie wiesz że ja sumo trenuję :?: No to juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 To ty nie wiesz że ja sumo trenuję No to juz wieszsumooooo 8O a mówiłam Ci że Cię bardzo lubie !!!!!p.s.mam łamliwe kości, jak będziesz chciała mnie bić to pomyśl o tym :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 p.s.mam łamliwe kości' date=' jak będziesz chciała mnie bić to pomyśl o tym [/quote'] NO A CO Z SEXEM JAK TO ROBISZ ? NIERAZ GRA WSTEPNA JEST NA OSTRO :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 NO A CO Z SEXEM JAK TO ROBISZ ? NIERAZ GRA WSTEPNA JEST NA OSTRO 8O 8O 8O 8O aż z tak ostrym sexem to się nie spotkałam - żeby mi kości strzeleły 8O Generał chyba zacznę współczuć twojej kobitce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 aż z tak ostrym sexem to się nie spotkałam - żeby mi kości strzeleły Generał chyba zacznę współczuć twojej kobitce on ma cos ostatnio z tym sexem bo na prteclach czegos sie znowu doczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 on ma cos ostatnio z tym sexem bo na prteclach czegos sie znowu doczepiłno właśnie coś mi się tak wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 A długo się skutrem nie nacieszylam :-( Dzisiaj jezdzilam sobie u mnie po dzielnicy i jakiemus starszemu Panu nie spodobalo sie to ze halasuje co 5 min przejezdzajac kolo niego, nie powiem tlumik mam sportowy wiec i halas wiekszy, ale to nie znaczy ze staruszek moze szczuc mnie psem :) A wiec jechalam tak juz chyba czwarty raz kolo owego emeryta i tak sie zdenerwowal ze puscil swojego kundla ze smyczy na mnie, a ze los zwierzat nie jest mi obojetny to dalam po hamulcachi niestety nie zapanowalam na mokrym asfalcie, pierw lecial skuter a za nim ja, dobre 20 metrow.....Jak wstalaam i zdjelam kask to uslyszalam jeszcze od dziadka ''naucz sie ku.... jedna jezdzic i nie halasuj w dzielnicy willowej, wynos sie na blokowiska skad przyszlas '' (szczegol ze ja jestem z owej ''dzielnicy willowej'').......finish tej kraksy jest taki ze mam zdarty brzuszek do mieska i pare powaznych potluczen pomimo tego ze bylam w kombinezonie, o skuterku nie wspomne ;) Lakiernik sie kłania znowu ;) Uwazajcie na złośliwych emerytow....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 no właśnie coś mi się tak wydaje tu nie ma co sie wydawac trzeba sprobowac a nie tylko gadac CWANIAKI :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 tu nie ma co sie wydawac trzeba sprobowac a nie tylko gadac CWANIAKI no nie... ta zniewaga krwi wymaga :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ...Uwazajcie na złośliwych emerytow....... ŻE CO TAKIEGO????Maja, ja bym bez 10 sek zastanowienia dzwonił po Policję, a dziadkowi by przysmarowali taką karę za stwarzanie zagrożenia, że by się osrał palant jeden! Zostałaś ranna w wypadku spowodowanym przez rozjuszonego dziada, który poszczuł psem (na pewno był wściekły...) i takie tam. Ja bym pajacowi nie odpuścił!Z drugiej strony, że chłop jestem to nie dzwoniłbym nigdzie tylko bym mu pi...olnął... :twisted: Nie, no w szoku jestem. Nie powinnaś gnojowi odpuścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 no nie... ta zniewaga krwi wymaga NO TO CZEKAM :) JAKA JESTES TWARDA?CZAS POKAZE 8O ,O20 W PABIE BEDE TO MI TO NASWIETLISZ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Bez kobiałek forum to jak motor bez paliwa ooo Vidlak już cie lubie za to ;) Vidlak swój gość ;) :lapagora: Przy okazji...Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i zrozumienie. Powiem' date=' napiszę szczerze - trudno będzie zostawić Halo Szczecin, wszystkie te wspólne imprezy, przejażdżki, pogaduchy do rana.... przede wszystkim [b']świetnych ludzi[/b], których tutaj poznaliśmy. Będzie nam Was brakowało.! Ale to nie znaczy, że nie będziemy Was podglądać co robicie! :P Cieszę się, że przynajmniej w ten weekend jeszcze razem poszalejemy! :) Do zobaczenia w Niechorzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ze puscil swojego kundla ze smyczy na mnie' date='[/quote'] Dziadkowi chyba się coś w czaszce pomieszało. Mam nadzieje,że powiadomiłaś odpowiednie organa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Taaaaa,policja przyjechala, spisali wszystko, ale sprawa sie nie ruszy dopuki dziada nie namierze, ale to nie bedzie trudne bo mieszka gdzies blisko mnie, czesto go widuje z psem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Generał chyba zacznę współczuć twojej kobitce Prędzej ręce :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi