Honda Wawa Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ema, słuchajcie szukam przedstawiciela tej firmy w Polsce. Jeśli ktoś wie coś o tej Firmie to proszę o info. Jak ktoś ma możliwość wysłania mi ich ciuchów z US/Canady/Australii to też proszę o infopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Na Motocykl Expo byly ubrania tej firmy, mialem sie nawet dopytac sie jaka firma nimi handluje ale zapomnialem. Moze ktos inny bedzie wiedzial bo tez zalezy mi na kilku rzeczach od Icon'a. Edytowane 14 Lutego 2008 przez Cerberus Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na czym np ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na czym np ? Ja szukam dla siebie kurteczki i jakiś garnek.....No ludzie piszcie czy ktoś coś kogoś zna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dystrybutorem ICONa w Polsce jest Polonia Cup :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 zajebiście :lalag: God save the moderator :crossy: Dobra to teraz mam prośbę do kogoś z USA kto by miał możliwość wysłania mi paczki z towarem z ICON'u bo dla porównania za te ciuchy w Polsce zapłacę 2500 zł za kurtałe a w US ok. 600$+ shipment jeśli ktoś ma możliwość to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No jak doliczysz cło i koszt przesyłki to wyjdzie ci ok 2500 PLN, więc nie wiem czy jest sens :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Wawa Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 cła nie będzie bo wyśle się jako "gift" bez papierów, papiery oddzielną paczką. a koszt przesyłki to zwykła paczka więc cena nie powinna być duża myślę że da się to zrobić do 1500 - 1700 zł czyli zostaje 800zł w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na czym np ?Tak prawde mowiac to od ICONA lyknalbym caly stroj bo nie ma dla mnie firmy ktora robi lepsze ciuchy, przynajmniej designersko. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Podbij na PW, powiem do kogo uderzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herber Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 http://livefast.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mynia Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Odświeżę troszkę temat z ciuchami i innymi pt: ICON na aledrogo jest o wiele taniej (i mówię o nówkach) niż w tym livefaście :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi