Beti Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Hejka, 24 luty 2008:)Skoro wiecej osob planuje jechac na bazar do Wroclawia, to postanowilam zalozyc nowy temacik:)Dalej, wpisywac sie kto jada na Wroclaw. Dalej umowimy sie gdzie sie spotkamy na miejscu i takie tam:);):);)Ja jade prawie ze na 100%, no dobra...99% :lalag: Pozdrawiam Edytowane 12 Lutego 2008 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja jade prawie ze na 100%, no dobra...99% :biggrin: Nie chce sie wtykać ale 99% to w dalszym ciągu prawie na 100% :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Również jade na 99,99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja we wro bede na 100% 24-go :icon_exclaim:wiec poprostu umowmy sie gdzies na miejscu z tymi ktorzy przyjada :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jadę, tylko zależy od pogody, moto lub auto.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Też dam radę :notworthy: Niestety na 4 kółkach :biggrin: ale nie ma tego złego, musze spakować do czegoś zakupy :biggrin: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No Grzester to szykują się niezłe zakupy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Trzeba CBR przygotować do sezonu to troszke $$$ zostanie na tym bajzlu :banghead: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 pogoda na weekend ma być przyjemna , w przeciwieństwie do deszczowego tygodnia ... Jak będzie faktycznie ok 10-11 st C to raczej polece sprzętem :D Ktoś jeszcze na moto ???? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Faktycznie wg prognoz ma być śliczna pogoda :crossy: Oby tak było hehe zawsze to zjedzie więcej fanatyków 2 kólek no i zakupy będą przyjemniejsze :D Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 jak zwykle jestem :) albo gixerem albo wranglerem :bigrazz: i tym i tym lubie pomykac hehedo zobaczyska;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ale zemnie zawias dopiero teraz tego posta zobaczyłęm :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 spoko spoko Ja też go przeczytałem po bajzlu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi