kalosh Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam.Może ktoś mi podarować jedną zrywkę, może być zużyta? Szukałem na allegro ale są w paczkach po 50 sztuk. Gram w paintballa i chcę przymierzyć czy taka zrywka, po niewielkich przeróbkach, może mi chronić maskę przed krzakami więc kupowanie zestawu za 50 zł mija się z celem.Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to raaczj do enduro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 gralem w paintball lesny kilka lat i nie mialem problemow z krzakamijaki masz z tym problem? bo nie rozumiem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 O to chodzi że krzaki załatwiły mi maskę. Podrapał się wizjer. Będę kupował teraz droższą i nie chcę mieć po 4 grach znowu porysowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 no to ty niezly partyznat jestes :banghead: gralem pare lat i ani razy nie porysowalem maski w krzakach ;))) nie wiem czy zrywki to dobry pomysl poniewaz to kolejna warstwa przez ktora bedzie gorzej widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi