benek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Panowie, mam pytanie jak się ustawia kontrolkę wysokich obrotów w GSXR 750 - ta która mówi że najwyższy czas zmienić bieg, ponieważ mam takie moto do niedawna i nie świeci mi się ta kontrolka. I żeby nie było użyłem opcji szukaj. Z góry dziekuje za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) W K5 trzeba najpierw to wlaczyc poprzez dluzsze przytrzymanie przycisku az pojawi sie na wyswietlaczu znak (jakby znaczek opla obrocony) ten ktory widac jak przekrecasz kluczyki.Dopiero jak bedzie wlaczony to dziala ta sygnalizacja. Czasami jest to wkurw... bo calkiem niezle daje po oczach ta biala dioda- dobrze ze idzie ja wylaczyc. W K6 , k7 powinno byc taksamo. Edytowane 11 Lutego 2008 przez wayne2up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzięki a który przycisk trzeba przytrzymać bo są 2. Pytanie czy mozna to ustawić na jakieś wartości przy których się zapala, czy nie tylko fabryczne ustawienia wchodza w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne2up Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dzięki a który przycisk trzeba przytrzymać bo są 2. Pytanie czy mozna to ustawić na jakieś wartości przy których się zapala, czy nie tylko fabryczne ustawienia wchodza w grę. NIestety w K5 byly ytlko fabryczne wartosci, ale byl tez do tego 3-ci przycisk.Jka masz tylko2to taksamo jak w ninja'y-tam jest mozliwość wlasnego ustawienia parametrow, mozliwe iz w k7 tez jest juz taka opcja. Poproboj najpierw jednym, potem drugim,a jak niepomoze to oba naraz. Zawsze bedziesz bogadszy w doswiadczenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi