doctorrzadki Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witam wszystkich,chciałbym poznać opinie użytkowników takiego modelu, interesuje mnie full informacji na jego temat subiektywnych też.Dodam, że szukajka nie jest mi obca ale nic nie ma na jego temat. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jezdziłem na ćwiartce. Wrażenia bardzo dobre. Zawieszenie super silnik w porównaniu do KTM troszke słabszy. Mi sie jazda podobała. Właściciel i jego stali kompani jednak nie mieli na jego temat pochlebnych opinii. Kiepskie dopasowanie plastików. Np stopka po złożeniu ocierała o tylni boczek w efekcie czego po roku powstała w nim dziura :) Jak któryś z motocykli na wyprawie miał awarie to zawsze gas gas... Śmiejąc się opowiadali że podczas jazdy odkręcają mu się z niewiadomych przyczyn ( zapewne zbyt duże drgania silnika) wszystkie śrubki dzięki czemu zawsze coś zostaje zgubione w trasie lub jest to przyczyną awarii. Chcieli mi go sprzedać chyba za 9000 rocznik chyba 2004 :bigrazz:Mi mimo wszystko podobają sie gas gas. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Kumpel ma ec250 I jak na razie nie narzeka ma go ze sportowym wydechem i ladnie ciagnie od dołu:0 zawiecha jak dla mnie miod zloty ohlins:) Mnie tam sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctorrzadki Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 słyszałem właśnie że 300 ma świetny dół a wg opisów prasy motoryzacyjnej, mało awaryjna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi