Pajda Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam.Mam pytanie jak to jest jesli chodzi o dane eksploatacyjne ? Regulacja luzów zaworowych .... wlasnie co ile ? bo na niektorych stronach podaja co 6 tys a na innych co 12 tys. luzy zaworowe trzeba wyregulowac. Jesli ktos chce moze podac jakas stronke gdzie wszystkie dane eksploatacyjne sa zawarte. Chodzi mi o Bandit 1200 ( rocznik 1998-2002 ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneus Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam.Mam pytanie jak to jest jesli chodzi o dane eksploatacyjne ? Regulacja luzów zaworowych .... wlasnie co ile ? bo na niektorych stronach podaja co 6 tys a na innych co 12 tys. luzy zaworowe trzeba wyregulowac. Jesli ktos chce moze podac jakas stronke gdzie wszystkie dane eksploatacyjne sa zawarte. Chodzi mi o Bandit 1200 ( rocznik 1998-2002 ) Pozdrawiam W owners manualu do Bandita K4 jest podane że reguluje się po 1 tyś km później przy 12 a następnie przy 24. więc wychodziłoby że co 12tyś. Ew co dwa lata. Oczywiście nie zaszkodzi sprawdzać i regulować częściej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garwul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie wiem jak to w tych po 2000 roku (w tych z brzydka owiewka ), ale w starych banditach,czyli do 1999 roku dla 600 jest to co 6 tys km, dla bandita 1200 jest to co 12 tys km z racji jego troche mniejszego zakresu obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi