TZR125 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 WitamJestem szczęsliwym posiadaczem Yamahy tzr 125 4fl :) i mam 3 problemy dotyczące tego motocykla: 1 Zdjąłem blokade Która ograniczała prędkosc motocykla do 80 kmh o ile sie nie myle był to CDIPołączyłem tylko 2 kable z 4 które dochodzily do tego gówna(Cdi) a pozostale 2 zaizolowalem , lecz zauwazylem ze obrotomierz nie chodzi :| Czy ma to związek z tym? 2 Motorek stał kilka dni pod tzw Altaną (wilgoć), i przy wysokich obrotach zrobilo sie prawdopodobnie zwarice poniewaz bezpiecznik spalił się tak samo jak żarówki w liczniku ;] , po załozeniu nowego bezpiecznika motor dalej nie chodzi czy to wina regulatora ? 3 Czy yamaha ma tylko jeden bezpiecznik przy akumulatorze?jeśli jest 2gi to w którym miejscu Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 motory te miały blokade na obrotomierzu, nie pamiętm jak ją sie obchodziło żeby działał obrotomierz, ale da sie.2sprawdź iskrę szukaj bezpiecznika przy aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi