dark_rider Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam. Zawieruszyłem gdzieś kartę pojazdu mojego samochodu. Szczerze powiem, że nie pamiętam kiedy ostatnio ją widziałem. Jakoś przed... malowaniem w domu :icon_rolleyes: szanse na odnalezienie raczej są nikłe... Chcę się teraz rozstać z trupem na 4ech kółkach, ale nie mam tego dokumentu :icon_rolleyes: Domyślam się, że mogę to załatwić w urzędzie komunikacyjnym,ale jakie dokumenty będą mi potrzebne i czy wymaga to jakiegoś większego "zachodu" ? Jaki jest mniej więcej koszt wyrobienia tego dokumentu? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) http://bip.city.poznan.pl/bip/public/bip/s...opis&sp_id=5610 Pewnie wszedzie jest podobnie Edytowane 7 Lutego 2008 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi