maciek-r6 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Bardzo ciekawa wystawa, jestem mile zaskoczony :buttrock: :wink: .Fajne motorki i w ogóle pogoda super.Warto było sie przejachać i zobaczyć pozdr Edytowane 24 Lutego 2008 przez maciek-r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja tez byłem i nawiązałem nowe znajomości. spoko było. maciek-r6 kiedy byłes? ja bylem koło 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 wystawa - miły akcent na rozpoczęcie sezonu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja tez byłem i nawiązałem nowe znajomości. spoko było. maciek-r6 kiedy byłes? ja bylem koło 14. Ja byłem po 14 gdzieś tak ok 14:20 tam dojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@rolrider Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ja....... byłem i nie wiedziałem gdzie dokładnie pytałem ludzi jezdździlem i jakoś nie przypatrzyłem sie... jechał Starszy Pan Translapem i dosmigałem pytam też coś nie mógł trafić szkoda ... ale pojezdziłem i tak Za motocyklami sie rozglądałem po parkingach nic :| Edytowane 24 Lutego 2008 przez K@rolrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja tez byłem i nawiązałem nowe znajomości. spoko było. maciek-r6 kiedy byłes? ja bylem koło 14. byłeś może czarnym hornetem ?? ciesze się że wam się podobało, wystawę organizował mój brat, można było spotkać dużo ciekawych ludzi jak dla mnie imprezka się udała :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 byłeś może czarnym hornetem ??Dokladnie tak! Widziales mnie gdzies? Trzeba bylo sie przywitac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dokladnie tak! Widziales mnie gdzies? Trzeba bylo sie przywitac. he he trochę późno sie połapałem że to mogłeś być ty skojarzyłem po moto bo je oglądałem z kumplem przyszedłeś i zacząłeś się zbierać ja byłem z kumplem srebrnym zefirem a później dało mi do myślenia to bo zobaczyłem twój wpis w księdze gości :evil: a tutaj kilka fotek tylko te początkowe jak dostane coś więcej to zapodam http://www.bikepics.com/members/wilq88/personal/pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Eh.. oczywiście zapomniałem o wystawie....Ku*** tak blisko było a zapomniałem, na dodatek w niedziele w sumie nie wiele robiłem, miałem czas wolny :/ .. teraz to już tylko pozostaje oglądanie fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Super zdjęcia. Dzięki za nie w imieniu tych, którzy wtedy jechać nie mogli. :icon_biggrin: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ej kornol to skoro masz tak blisko to moze razem sie wybierzemy na ogladanie twojego moto a nie szukasz kogos zeby cie wyreczyl? Przeciez i tak za ciebie go nie wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ok, jakby co to będziemy w kontakcie :bigrazz: , ale już mam godnego następce na ten sezon i to w rodzinie :icon_rolleyes: sprawdzony w dobrym stanie, także puki co poszukiwania odłożyłem, właściciel musi tylko kupić nowy sprzęt a ja zagarniam jego :buttrock: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi